Marbella Day 2

Dag tva ar redan har, vaknde av att solen los in genom fonstret ! hade sa sjukt ont i ryggen av den enormt mjuka sangen...heheh( hrrrm harda) hehe! kaka lite frulle, och sen ombyte for poolen och solen!

Milou kande inte for solen idag, eftersom hon fick lite for mycket av den igar sa hon stannde kvar dar uppe! men vi andra tanke baskemej lapa lite sol!!! hehe sa mycket det bara gar! kan inte missa en enda lite solstrale!

Nar magen borjade kurra sadar vid kl 14. gick vi upp och lagade till lite pastasallad. Mums! sen blev det en tur pa stan och lite shopping och nu sitte rjag har pa ett caf'e. lagom niice!

Men nu `maste ja kila!!!

Nos vemos mañana!

Marbella Day 1

Vaknade av att det var svin kallt i lagenheten... hehe ingen varme igang och inte heller hade vi sovit med tacken =) Maste ta och fixa det! he! Men da maste vi prata me han dryga troga gubbren pa SKOL. Han som har ansvaret om var piso, nar inte Paul ar har =)

josse och jag var uppe med tuppen, hehe medan dem andra somntutorna fortsatte sova sa gick vi for att ragga mataffar och lite frukost=)
Efter en lang promenad var vi ater pa plats dar vi utgick ifran, hehe=) hade liksom gatt runt hela kvarteret=) utan att hitta mataffaren, men da sag vi att den lag precis runt hornet =) TROGA TURISTER sager jag bara =)

Men efter nastan tva timmar slapandes pa sjuklt tunga kassar med mat och vatten och annan dryck=) Fick antligen min MALIBU =) Me like a lot!!  var vi framme i lagenheten,. V´ckte Johanna och Milous som fortfarande lag och sov=) Upp och hoppa!!1 nu ar de frukost!!!

Det blev bullar och yoggi, mumsfilibabba=) smakade bra i lilla magen!
Sen var det direkt ner till var egna pool, den var dock galet kall, sa man fick en mindra chock nar man hoppade i, men vart och gott var det i luften! =) 

Till lunch blev det en harligt fargglad fruktsallad och var sjalvklara tillbehor, knackebrod med rakost=) hehe standard, ellerhur Josse?? =)
Sen blev det dusch och vila=)

Kvallen borjade vi med att sminka oss, och gora oss i ordning for en tur pa stan=) de blev musik, malibu och bassdriver =) sen en langrunda langst med stranden =) mysigt som attans =)
Sen besokte vi baren/resturangen nedfor vart boende, dar vi traffade en sot liten man =) hehe var nya amigo! han bjussade pa ol, och vi satt dar till kl 3 och flabbade.. sen blev det bingen...

Val ut ur baren, gor josse en san vurpa over mig och hallen pa att satta sig pa rumpan =) hehe har aldrig sett ngt sa roligt! holl pa att do av skratt!!

Sen sussade vi sott,efter lite stadning, stallet sag ju ut som dem slappt en bomb =)


Marbella The Day!

Hola Amigos! =)

Nu ar vi antligen framme pa desitnation Marbella. Lamnade Sverige den 27 mars, for att ta taget fran lund till Danmark, dar var flyg vantade. Farfar snall som han ar, hamtade mig och korde mig till Lund, dar jag motte upp Johanna, Josefine & Milou.  Sen bar det av med tag till Kastrup, dar traffade vi Lina, Cansu och Emelie, so ocksa skulle ivag. Kul med lite igen kanda ansikten =)

Flyget avgick, och efter ett par timmars galen luftfard, var vi framme i Madrid, dar vi tydligen skulle byta flyg, helt plosligt=) hehe Efter lite yrande `sa delade vi upp oss, Gran Canaria ganget, gick till sin gate, och johanna & josse till sin, och jag och Milou rullade ivag med vara vaskor till K79 =) hehe! Sjukt langt att ga! men men,

antligen framme, nu blir det att ta buss till Marbella dar var lilla sota lagenhet vantar=) 
Parque Marbella, numero 8 =)

Klockan 00.30 var vi antligen pa plats.... galet trotta, och hungria, men vafan sant man far ta=)

Sen blev det bingen! hehe utan tacken och mjuka madrasser:D men vafan! hehe gick att sova anda=)

Nästan färdig packat!

Äntligen! - nästan klar med packningen för morgondagen. Blev verkligen tajt med kilona! hehe =) Men det ska nog gå bra! Nu sitter jag i köket och gör absolut ingenting! Väntar på att få tummarna ur, och ta mig ner till Kävlinge, för att säga hejdå till mina kära vänner!

Förresten, jag hittade både ett par flip flop och ett par super gulliga vita tygskor =) Center Syd, räddaren i nöden! hehe! tur att man har så nära dit upp! Sen inhandlade jag även lite knäckebröd och varma koppen! Vilket man inte kan leva utan! Det som inte finns i Spanien får man ta med sig =)

Hmmm... Försöker kontrollera att jag verkligen fått med mig allt, jag lovar jag har säkert glömt hälften av det jag ska ha med mig.... hehe men de löser sig nog, de andra tjejerna har säkerligen med sig, om något fattas!

Nej, nu får jag ta mig i kragen och driva iväg, hörs nog senare ikväll =)

Adios Amigos =)                 



Börja blogga!

Efter mycket tjat, har jag nu tagit mitt förnuft till fånga, och tänkte ta tag i mitt bloggande.
Eftersom jag nu åker till Marbella i morgon, tänkte jag att de var lika bra att passa på att uppdatera bloggen lite, så att folket här hemma kan läsa om vad jag sysslar med där nere! =) Bra va?!

Ja, då sitter man här mätt och belåten, mamma hade fixat tacos till middag =) eftersom hon vet att jag älskar det. Hon tänkte att jag kunde få de nu innan jag lämnar landet igen =) riktig sötnöt är hon <3

Nu sitter jag och väntar på att mams ska bli klar, så vi kan åka ut och köpa lite saker som behövs inför Marbella resan! Vilket innebär ett par nya skor! hehe! Såg det när jag kom hem från skolan, att jag inte hade några sommarskor! Kan inte gå runt i ett varmt Spanien med ett par vinterdojjor =) hehe!

Kollade nyss hur mycket väskorna får väga! Hamnade på 30kg tillsammans, tror nog att jag kan klara mig på det! *hoppas jag iaf* hehe! 


Nej, nu måste jag kila! Center Syd väntar!


Hasta luego amigos! =)


RSS 2.0