Kommer aldrig glömma....

....hur ÄCKLIGA "sumpråttorna" var på Terezín i Tjeckien! USCH!!!!




Egypten 3 veckor - längtar!



Apollo

the two passed days...

Igår steg jag upp klockan 7, käkade frukost duschade och gjorde mig i ordning för dagens utfärd. Blev en kort tripp, men dock lång tidsmässigt i södra Skåne. Vi startade i Malmö, åkte vidare till Maglarpsbullen, där vi gjorde ett stopp på gräddbullsfabriken =) Blev några goda inköp innan det var dags att åka vidare. Nästa stop var bara några minuter iväg, Trelleborgs folketshus. Där dem arrangerade en mindre julmarknad. Gick runt och tittade och njöt av julstämningen, efter en kopp kaffe och en bit spittekaga, bar det iväg mot Skivarp. Men på vägen stannade vi till på Agdas Countryshop, en liten mysig butik med en massa roliga prylar. Blev en del inköp även här =) Ungefär 45min senare var vi framme vid vår nästa destination, Skivarps Gästgivaregård. Bjöds på glögg vid ankomsten sen ett välsmakande julbord. Efter flera omgångar var alla proppmätta. Är alldeles säker på att alla gick därifrån med full mage. Nu var vi så långt på dagens program att vi skulle till vår sista punkt. Marsvinsholms julmarknad. Mycket gemytlig occh trevlig lite marknad. Jennifer och jag gick en snabb runda sen ner i caféet och fikade lite, medans vi väntade in gästerna. Två timmar senare var vi tillbaka i Malmö, där vi vinkade av alla. Mina kära föräldrar hämtade så rart upp mig, och sen körde vi hem och käkade god middag. =)

Kan bara säga att dagen gick KANON! Verkligen nöjd med min första "egen ansvariga" resa, och som reseledare! En stor eloge till mig, Nathalie! heheheheh!

Slocknade tidigt den kvällen, men vaknade lika tidigit, klockan ringde i morse kl 6. Då var det dags igen, trots otroliga smärtor i ryggen tog jag mig till jobb. Sjukt mkt att göra idag, 80 gäster, tur Sara ryckte in och hjälpte till! Tryckte en kebab på vägen hem från jobb, hämtade mamma och körde sen vidare mot Båstad. Satte upp lite adventsljusstakar och vattnade blommor och till de tråkiga, betalde hyran! Sen bar det av hemmåt igen, sen dess har jag legat pall. Har inte kunnat göra mkt, har så förnedrans ont i ryggen. Jag ska kankse trots allt ta mig till läkaren och kolla vad det är! Well, thats another day's issue!

I morgon har ja lite "kompledigt" från LIAn, ska in till Lund och vaccinera mig. Så jag har det gjort innan resan. Sen bär det av mot JÖRN's igen, där jag ska spendera min morgon dag fram till klockan 18.

Måste då säga att jag såg en barnsligt bra film ikväll, "The sisterhood of the traveling pants 2" . Ja, jag vet Figge vad du tycker om den första filmen. Men kan man annat än älska dem? neee! hehe!

Now I'm going to hit the sack!
See ya!

XOXO // Nathalie<3


JÖRN's RESOR

Hej allihopa som sitter och häckar vid datorn och läser mina inlägg om mitt "otroligt "händelserika liv =)

Just nu befinner jag mig i Malmö på min LIA-plats, JÖRN's RESOR AB. Sitter på ett eget litet kontot tillsammans med en annan praktikant. Har väldans trevligt här. hon och jag, lyssnar på musik och snackar skit mellan telefonsamtalen!
Har nyss designat det nya "reklamkuvertet"som ska hinna skickas ut innan kl: 15 idag. Blev mycket snyggt får jag säga. Har bara skrivit ut sissådär 600 kuvert idag, och fler ska det bli innan lunch. Sen ska allt packas, och sen köras till posten! Så vi har att göra!

Efter lunch ska jag och Jennifer på en trip till Lund, för att inhandla lite julklappar till företaget och sen designa och beställa en lite julgåva till guiderna. Ska bli mkt trevligt att komma ut lite, och inte bara sitta på kontoret och dega! I morgon kl:09.00 avgår min första resa med JÖRN's. Ingen lång tripp, men det blir en heldag som jag och Jennifer ska ha ansvar för. Blir nog kul, om inte så lärorrikt iallafall! Det roligaste är att det bara är hon och jag oc lilla busschaffisen =) såå vi ska fixa detta alone! Kul med lite utmaningar. Måste även säga att vi har satt ihop hela resan med.

Har en del att fixa med idag, ska skriva klart två mail till två restauranger och ett bryggeri i Tyskland. Ska förhandla fram ett bra pris samt boka en massa. Så nu får jag briljera med min "grymma" tyska. hehe! Måste dock säga att grammatiken suddats ut en del under bara två år. Får nog ta upp det igen, så jag inte glömmer bort det helt =)

Ska även skriva dem nya presentkorten, det har blivit en ny layout så ska bli intressant och se hur det gör sig på pappret, hittills har jag bara sett det på datorn.

Ajaa, mer om detta en annan dag!
BACK TO WORK NOW!

XOXO // Nathalie<3






-Är det någon som kan gissa vart jag ska i morgon utifrån bilden?? =)

One last cry...

One last cry, before I leave it all behind
I've gotta put you outta my mind this time
Stop living a lie
I guess I'm down to my last cry

I was here, you were there
Guess we never could agree
While the sun shines on you
I need some love to rain on me
Still I sit all alone, wishing all my feeling was gone
Gotta get over you, nothing for me to do
But have one last cry

One last cry, before I leave it all behind
I've gotta put you outta my mind this time
Stop living a lie
I know I gotta be strong
Cause round me life goes on and on and on
And on.....

I'm gonna dry my eyes
Right after I had my
One last cry


I'm leaving for real!


I'm tired of people lying, and people who can't stand for their actions!
I think there's a little bit of everything in all of us.Both bad and good stuf.
And that's why it was so easy for me to make my decision!
- I'm leaving this for real, right here, right now!


One more thing...

"det som du innan fann var viktigt är nu mindre viktigt för dig? "



-Nej, så är verkligen inte läget. Det som var viktigt för mig innan är precis lika viktigt för mig nu som då! Hur vill du/ni att jag ska kunna finnas till för er/dig om det inte är någon som berättar något för mig.....!? Om ingen säger något hur ska jag då veta om något är bra eller dåligt. Eller om något hänt eller ska hända! NEJ precis, jag kan inte göra mer än att finnas där. Jag kan inte ringa runt å dalta med alla jag känner, för det är det aldrig någon som gjort med mig.  Utan jag har sagt, är det något så finns jag här! Men det går tydligen inte fram hos alla!

Mendå undrar jag en ska, om jag nu är en så dålig vän  som du/ni framställer, varför är du/ni då vänner med mig!? Kan inte kännas bra att hela tiden behöva vara iirriterad och klanka på folk som man anser vara ens vän. Då hade jag verkligen inte kallat det vän, om detta nu är så förbaskat jobbigt!


The truth is hard to handle for some people!

Fick en hel del pikande kommentarar på mitt förra inlägg.... Synd bara att folk inte kan ta det öga mot öga med mig, om dem nu tycker att jag förändrats så JÄVLA mycket. Å när du skriver "vi" vem talar du då för?! Om ni har några problem med mig eller hur jag är, för fan ta de med mig då!

Inlägget är inte riktat till någon speciell person, utan jag antar att den som känner sig träffad, gör ju antagligen det av någon anledning...Det jag skrev,skrev jag utav den anledningen för att saker och ting förändras verkligen!

Men vad tror ni själv, jag flyttar och kommer hem så ofta jag kan har tid och råd. Men inte är det någon som lägger tid eller energi på att hälsa på mig. Men ändå är det mig ni hackar på för att jag "glömmer" bort er.. Å jag vet att vissa har anledning till att inte komma upp. Men det är konstigt att det aldrig varit några probllem att ses innan jag flytta. När ni säger att ni stöttar min dröm, och sen hackar ner på mig för att jag trivs och har det bra där jag bor. Då pratar ni ju emot er själva! Ni ska fan vara glada att jag hittat vänner där som finns där för mig när jag inte kan vara med er här hemma.. Men tydligen är det väldigt svårt att förstå för en del!

Sorligast är nog det, att det är dem jag ställt upp för mest och stöttat som mest när det varit något som klagar som mest....

Å tro mig, jag har inte förändrat mig, jo kankse till något bättre, till någon som tror på sig själv och vet vad hon vill göra med sitt liv. Men kan ni inte ta det så är det upp till er! Synd att behöva hänga upp sig på andras liv bara! Finns vettigare saker i livet att bry sig på, tycker ni inte!

Förresten TACK Julia för din fina kommentar, den betyder <3


-As I said, I know who my real friends is!

It's not like the old days!

Alla pratar alltid om att man ska välja sin egen väg här i livet och inte bry sig om vad andra tycker och tänker. Utan i sådana lägen alltid lyssna på vad ens hjärta säger och göra det som känns rätt för en. Men när man sen gör detta och följer alla dess råd, så står man ändå där med en massa sura miner och vänner som sviker! Är så innerligt trött på detta nu. Jag vet vad jag vill göra med mitt liv, och har ett mål och en dröm som jag vill uppnå. Men ändå är där några avundsjuka jävlar som står i vägen för detta, och kan hitta negativa saker till allt man ska göra. Det är fel  och det låter skit tråkigt eller jaha ska du dra nu igen. Du tänker bara på dej själv och inte på oss andra. Men vad ska man göra i sådana lägen? Skita i hur man själv mår och hur man vill göra med sitt liv, och låta andras påtryckningar styra hur man ska gå till väga. NEJ GLÖM DET!!! Jag kör mitt race och passar inte det så kan ni dra allihopa!  Riktiga väänner ställer upp och stöttar och pushar en till att göra det dem vet är ens stora dröm. Men här är det tydloigen tvätom. Vi trycker ner varandra helt i stället och skitet i varandra. Men är de verkligen så riktiga vänner gör?! Inte vet jag, men dem som gör så mot mig är dock INTE mina vännner. Sen jag flyttade så vet jag vilka mina RIKTIGA vänner är, och dem är jag innerligt glad för att jag har.


THAT'S IT!

va tvuungen att skriva av mig  lite, men ha en trevlig kväll! Ska köra och kolla på bowlingmatch!

XOXO


Take me away...

Önskar jag vore i en annan tid och på en annan plats i världen just nu. Gör ont att se hur saker och ting förändras och påverkar allt och alla runt omkring. Ännu värre är att det påverkas inte positivt utan snarare negativt! Tråkigt att behöva inse det, men som jag sagt innan, inte min förlust! Förstår bara inte, det som var så ALDRIG har blivit så väldigt mycket ALLTID. Det har inte ens börjat och jag är redan trött på det!

Take me away, to the place where I belong!



I'm different now


So suddenly, so strong
My prejudice was gone
You needed me, I found my place
Im different now, these days


Onsdag hela dagen

Varit i skolan nån enstaka timme idag och fixat lite med vår udnerbart snygga broschyr. DAgen började på Hotel Skansen, med en tre timmar lång föreläsning. Ganska vettiga saker han tog upp den där Troed Troedsson. Han gav nog oss alla en lite funderar kring framtiden... ajjaa annars har min dag varit ganska fattig på händelser....

Lillebror ringde mig nu ikväll, blev ett litet leende på läpparna, kul att få prata lite med dig då och då. Blir säkerligen en mysig middag vi ska laga ihop i helgen...hhhehe! Lillbrosan är trots allt den bästa mannen i mitt liv, på en delad första plats med pappsen <3


Fick ett sms innan idag... heheh säger jag bara...det förgyllde min dag! Vissa människor är bara för muppiga! Töser ni vet vad jag snackar om. Nog om det!

Nu står det och väger mellan att läsa igenom mina papper inför redovisningen i morgon eller se ett avsnitt av G.G. Måste säga att G.G lockar oeerhört mycket..

Ses =)
Natha<3
"There's something going on, that I can't understand"

NEJ!!!

NEJ
 
Gud vilken bild, men attans vad jag älskar er töser <3

Ledig - så fan heller

Det som egenltigen kunde varit en ledig dag från skolan, slutade med 10 timmars arbete på Hallandsvägen, med mina kära gruppmedlemmar. Julia, Emma, Emily Felicia och jag har verkligen inte haft en fri stund idag. Möttes hemma hos Julia i morse kl 11, då satte förberedelserna igång. Och inte förrän runt 21, lämnade jag och Emma dem andra för att åka hemmåt och få oss något att äta. Trots en jobbig dag med mycket arbete blev det en del trevligheter, Emily den sötnöten hade med sig saker och fixade lunch till oss andra tjejer, du är bara FÖR söt! Fajitas med ost och dressing, ruggigt GOTT, ni anar inte! Sen för att inte glömma, resultatet på vår kommande inlämning i geografi. Blev en riktigt snygg broschyr, vi ska vara stolta tjejer över att lämna in den.... =)

Ohh förresten, har hittat min fjärrkontroll till tv.... ÄNTLIGEN, så slipper jag glo på tv2 hela kvällen.. hehe!
Ajaa nej nu ska jag kolla film... sussa så sött sen, de ska jag göra så jag är utvilad till i morrn, så jag inte somnar på storföreläsningen på Skanesen i morgon....

XOXO // Nathalie <3

With no beginning and without an end!


Only once in a lifetime love rushes in
Changing you with the tide
And dawn's ribbon of light
Bursts through the dark
Wakening you inside
And I thought it was all untrue
Until there all at once I knew


Glömde visst...

nämna att jag ÄNTLIGEN fixat LIAn.....det blir på Jörns bussresor som jag ska tillbringa mina kommande liaveckor. Blir tillochmed en eller fler resor. Det ska bli super skoj! Ajaa ville bara säga det, för er som hjälpt mig och är nyfikna på vart mitt liv är på väg =)

Nej nu ska ja ner och pryla grannarna som spelar elgitarr....synd om killarna dem kan ju inte spela, de enda man hör är en skorrig version av Bamse themet........galet irriterande!!

See Ya =)

Been a while since last time

Vet att jag slarvat med att uppdatera här men å andra sidan har jag inte haft så värst mkt att delge. Är nyss hemkommen från en Europaresa med GR09. Vi åkte på en trip "Berlin, Prag, Dresden" rktigt lyckad resa med många upptåg och lärdomar. Har nog aldrig fått så mycket information och intryck på så kort tid. Men jag är hundra procent säker på att detta gynnar mig i framtiden. Det blev en minnesvärd resa med många fina minnen att bära med sig i livet!

Igår var det fylleslag här i Båstad, som vanligt förkrök hos Julle &co sen vidare till  Pepes och sen självklart efterfest på samma ställe där förkröket var. Blev en riktigt nice kväll, med en massa minnesluckor, tacka gud för det =) hehe! Finns nog saker som inte bör nämnas eller påminnas.... hehe!

Idag blev det slappe, me Emma och Julle...... och nu sitter jag här har nyss kollar på film "just like heaven", är det inte bara en av världens bästa filmer? Helt sjukt, bölar som ett litet barn  när man ser den ju.... Ajaa finns kankse en anledning till att man fäller en extra tår vid sådanna tillfällen.... men de ska vi inte gå in på nu.Nog om sånt!

Tjingeing!

PoK

10 Questions

10 frågor.

1. Var vaknade du upp imorse? i min säng hemma i Båstad
2. Vad stod det på det senaste sms:et du fick - och vem var det ifrån? We need to talk, very important! - Julia
3. När grät du senast och varför? För någon stund sen
4. Vem var du senast naken inför? hehe vet jag inte..=)
5. När ljög du senast? Ska man minnas sånt?.
6. Vad är det mest pinsamma du gjort på fyllan? hehe det är inte värt att skriva här =)
7. Vad ogillar du mest hos dig själv? att jag har svårt för att lita på människor
8. Finns det något du ångrar att du gjort i ditt liv? Det finns det alldeles säkert, men det fanns nog en andledning till att jag handlade som jag gjorde. Man lär sig utav sina misstag.
9. Vilken är den vanligaste missuppfattningen folk har om dig? Vissa personer tror att jag aldrig kan ta illa vid mig eller bli ledsen av någon konstig anledning. Men jag är precis som vilken annan människa, jag har också känslor.
10. Vilket är det bästa sättet att ragga på dig på? visa att du är intresserad, var dig själv utan att bli för personlig. Lämna lite spänning till senare=)


Ytterligare ett försök!


Idag har jag gjort ytterligare ett tappert försök till att söka LIA. Det börjar liksom dra ihop sig, och det börjar bli knappt med tid. Så idag tog jag mig verkligen i kragen och fick detta gjort ytterligare en gång till. Har nästa gett upp de förra jag sökte till, eftersom jag bara fått "nej" svar, återkom nästa period eller inga svar alls.

Det blev 11 nya mail, till olika företag runt om både i Sverige och i utlandet. Får se om dem har vett i skallen att skicka ett svar iallafall.

Visst är det OTROLIGT irriterande med folk som inte svarar?! eller hör av sig!? Börjar bli oerhört trött på sånt!

Ajja nej nu ska jag läsa igenom anteckningar inför tentan på fredag, har inte gjort det ännu så det är VERKLIGEN på tiden! Hörs

Bara 3 dagar kvar -..... YYYEEAAAHH =) kommer bli nice!!

XOXO // Nathalie

So much to do!

tänkte bara skriva några få rader här medans jag väntar på att mitt te ska bli klart =)
Har tyvärr inte hunnit skriva, och hinner inte heller nu skriva så mycket eftersom jag har så förbaskat mycket att stå i just nu. Börjar få smått panik, eftersom jag inte hunnit fixa LIA för nästa period, vilken ligger om mindre än 3 veckor. Fattar inte varför att förtag ska vara så sjukt sega på att ge besked.... tröttsamt! Ajaa sen har vi en sluttenta på fredag, en redovisning om den romanska arkitektureen i morgon samt att jag måste skriva min guidning inför den kommande Europaresan. Åker till Berlin, Prag, Dresden på lördag morgon, ska bli super mysigt att få komma iväg lite!

Ajaa men nu måste jag kila ut i köket, ska se om jag hinner få ihop lite mer senare ikväll om vad jag sysslat  med dem senaste dagarna!

XOXO /Nathalie

RSS 2.0