Attans bananer!

Va på LIAn idag, liksom de senaste dagarna. Fick dock gå hem tidigare idag, för att vila upp rösten så att jag skulle kunna få någon chans att bli bättre. Tog bussen hem, och hem om och sncka lite med pappa sen åkte jag över till Cornelia och snackade och chillade, och som ni säkert läst i hennes inlägg här; hjälpte hon mig att snygga upp här lite. Vilket blev RIKTIGT bra! Verkligen tack hjärtat<3
Efter ett par timmar körde jag hem igenm, käkade middag med familjen sen åkte jag och Evelina till Eslöv för att möta upp hennes kusin "grisfångaren" Magnus, och kolla på fotbolls derbyt MFF-HIF. Attans bananer! Vi förlorade, riktigt jobbigt, att dem inte kunde trycka in en boll till iallafall. Men inte mycket att hänga läpp för, nya tag till nästa match! Åkte inom Louise på vägen hem, slängde några ord och sen körde vi vidare hem till lilla Lödde. Nu är jag här precis som många andra kvällar, i sängen väntan på att snart gå och lägga mig. Men funderar skarp på att titta på det senaste avsnittet av Gossip Girl, för jag är inte det minsta trött.

I helgen bär det av mot Ullared och Båstad. Ska blir riktigt trevligt! Det bästa utav allt är att jag drar med mig tre trevliga vänner från hem kommunen Kävlinge. Kommer blir riktigt nice ska ni se! Å Figge tack för att du är en ängel och lånar ut din bil till oss<3

BTW-måste ju hälsa min kära vän Emma välkommen till bloggarnas värld! Strongt gjort av dej att joina oss här! =) Keep us updated, as you know as we want! hehe ♥

Well, time for G.G

Sweet dreams
XOXO / Natha♥


http://www.feministe.us/blog/wp-content/uploads/2008/01/gossip_girl.JPG

Än en gång är det ändrat

Ser ni så fin bloggen blivit? Det blir så när jag existerar och Natha vill ändra något.
Yes, ni tänkte rätt - det är inte Natha som skriver utan jag. Cornelia.
Men visst blev bloggen bra? Det blev så bra att jag önskar den var till mig och att jag själv använde blogg.se eftersom man kan göra mycket snyggare designer här än där min blogg finns på metro.

Men hur som snygg blev det verkligen trots att Natha inte sett det fördiga resultatet. Hon är lixom på väg till Malmö- tror jag - för att se MFF - HBG. Vi får väl se.

Nee, Idol nu.

Emma, du kommer med klura ut detta med blogg .. Hihih.

Puss. C.

No talkin'

Då sitter man här igen, framför burken =) men det är ju ett måste! Det är ju trots allt en utav mina käraste vänner, dock inte den mest trogna alltid, men vi överlever det mesta! hehe! Blev skjutsad till Malmö idag av min snälle papppi som va hemma och va sjuker. Så jag fick lite sovmorgon, väldans skönt måste jag säga! Kom till jobb, satte mig och drack te och försökte kämpa med min röst, som för tillfället har abdikerat helt! Kunde inte få fram ett ord i morse när jag vaknade, först nu kan ja göra lite ljud i från mig! Helt sjukt vad man är beroende av att kunna prata och göra sig hörd, helt sinnes! Grymt stolt över alla er som lever i stumhet! Imponerade! =) dessutom kan ni ju teckenspråk, ännu ett plus till er!



http://www.certec.lth.se/dok/geoss/images/s17_transp.gif

Blev till att vika biljetter och packetera dem, kul med lite sällskap från en annan tjej som sitter på Solresor och hjälper till, kunde dock inte prata så mkt med henne, men vi ahde skoj ändå!=)
Vid lunch bestämde vi oss för att ta med lunchen ut, så det gjorde vi. Gick ner mot kanalen och satte oss där i solen, ritkigt skönt väder trots att det blåste. Sen gick vi en runda i stan och sen var det dags att gå tillbaka till kontoret.
Klockan gick ovanligt fort idag, så snart var det dags att åka hemåt, åkte hem och käkade,
sen hem till Sara och fixad naglarna! Riktigt nöjd gumman! Eve´kom och besökte oss, hehe du å din playboy kanin,=) Älskar dej hjärtat!
Sen har jag inte gjort allt för mycket...
Nu är de nattdags!
Sussa så sött mina små gluttar!
XOXO
Natha♥

Pepes Bodega Mora Världsmetropol Köpe glutt =)


Äntligen hemma efter en hård kväll/natt i Båstad.  Efter att ha jobbat mellan 6-13 i lördags åkte jag hem, duschade och packade ner en jäkla massa kläder och saker inför trippen till min andra hemort! Blev upphämtad av Emma och Matte Patte (va bara tvungen Mattias) körde mot Helsingborg för att hämta upp nästa resenär, Felicia som också skulle med upp till Båstad. Blev ett stopp på Donken, innan vi körde vidare! Längesen jag hade så kul i en bil alltså! Emma du är fan sjuk när du kör!  Möte snuten precis när vi kommer in i stan, heheh Matte lide skraj du blev, trodde du skulle göra i brallan! hehehe! Blev en snabbis hem till Emma, sen ICA sen Emma igen! Julia ringde och snabba på oss,, va klara för kvällens braveder 1,5 timme senare! Bra jobbat töser, men attans va vi stirrade! hehe!

18.30 anlände vi till fritidsgården, på Hallandsvägen, då vi va först på plats, gällde att passa på att ta dem bästa sittplatserna innan resten av folket kom. Satte igång att hinka, dunken åkte fram och lika så tequilan =) Folket börja trilla in, av ngn konstig anledning bara killar, vi va la 5 tjejer på förfesten och kanske  10-15 killar! Snacka om att stället var översvämmat me korv! hehe Men klagade vi? Nej! =)

Lite innan 22 körde Ola oss (vänligt av honom) till Pepes, där vi mötte upp resten av folkklungan =) sen  börja galenheterna där, och slutade där någon gång efter 2, då vi begav oss hemmåt för efterfest! Ovanligt tidigt, men tacksam va jag som hade varit upp sen kl 04.45 på morgonen därinnan =) Blev rostbröd och te, samt vila diskussioner om vilken stad som skule vara världens Metropol, ärligt talat fattar jag inte va grabbarna yrade om! hehe! Beklagar de där med soffan Julia, hehe men vi vet vem den skyldige är! Mohhah! Taxin släppte av oss hos Emma strax efter 4. FJollade runt lite, och vår nattgäst Rättvik trodde nog inte riktigt att vi va kloka i huvet, långt om länge somande vi! hehe

Väcktes dock av Matte & Julia vid kl 9 i morse, inte sådär vidare uppskattat, men nån timme senare pelade vi oss upp ur sängen och in i duschen! Blev hämtade och drog till Abbes för bakiskäk! Sen hem till Emma för att packa ner sakerna som vi skulle ha med oss hem igen! Åkte för att hämta upp Matte igen och börja vår resa neråt. Stannade till för att köpa glass i Helsingborg, då vi av någon anledning kommer in på adoption, jag fatta ringet när Mattias säger "Jag ska aldrig ha barn, eller inte egna iallafall, då får man ha en kööbbeunge"! assså ärligt jag trodde jag skulle dö!
Du och dina kommentarer -lemonad! =)

Sen blev det en sväng för mig och Emma till Lund innan ho dumpade av mig hemma i Lödde igen, för att fortsätta sin biltripp till Långaröd! =)

Nu ligger jag här i sängen, hes som bara den kan inte få fram ett ord! FAttar inte vart rösten tog vägen! hehe! Funderar på att släcka ner, och sussilura. Är ju en dag i morrn med, ska in på LIAn, får la se hur de går när jag inte kan prata. hehe!
Tack alla för en super underbar helg! Kommer sakna er nu när man blir borta i 2 veckor till!



 

"You Sweep Me Off My Feet Baby!"

Sov gott allihopa!
XOXO
Natha♥


KVÄLLENS BILD MATTIAS AK. GÜNTER
matte ak gunter

At Solresor =)

Sitter nu på Solresors kontor i Malmö, och försöker få rätt på min LIA-uppgift, vilket inte ser ut till att vara det lättaste. Eller vad säger ni GR-folk? Men har spånat lite på den iallafall, och de ordnar sig nog med tiden... hoppas jag=)
Nu har jag förhoppningsvis bara någon timme kvar att jobba, tycker ändå att man borde få sluta lite tidigare eftersom det ändå är fredag =) hehe! men det tror jag ikke! Men så farligt är det inte så att jag inte klarar av att stå ut den tiden! Har bara käkat lite pastasallad vi 11.15 idag, så jag börjar bli lite småhungrig nu. så bäst för mamma att det blir något riktigt gott till middag när man kommer hem. Har nog gått och blivit lite bortskämd nu när man bor hemma. Skönt att det bli 2 veckor till! Hittade ett super bra resmål som jag ska önska mig i julklapp/&20års present =) kommmer mer info om den senare idag! Ni andra måste ju ta del av min tanke=) heheh! (hrrmm som säkert inte intresserar er ett dugg, men whatever!)..

nej nu får jag sluta...

Nos vemos!
Natha<3


There's a light for everyone!

There's a light

Sometimes when all your dreams may have seen better days
And you don't know how or why, but you've lost your way
Have no fear when your tears are fallin',
cuz there will be a light to guide you!






http://www.skane.se/upload/Webbplatser/Ystad/massor%20med%20ljus.JPG

Inte bara ett objekt!


Inte bara ett objekt, utan lite mer än så ett namn, en individ Micke! =)
Du vet hur synd jag tycker det är det som hänt! Hade jag kunnat hade jag gett dig en kram nu, men jag tror att du klarar att vänta lite på den =)
Vill inte "sjuka" ner dig ju, inge kul med feber och halsont!
Kul att prata ikväll, synd bara att mobilen min har lite ryck och stänger av sig till och från,
men det löste sig ju på annat sätt, hehe!
Du får sova så gott, så hörs vi kanske i morgon!

-If I come, I'll bring the batman =)

<3


A thursday with fever!


Vaknade ett par gånger i natt, genomsvettig och en sån förbaskad huvudvärk och halsont. Gick ner tog en alvedon och gick och lade mig igen. Vaknade igen när klockan ringde i morse kl. 06.30 då kunde jag knappt öppna ögonen sån huvudvärk jag hade och inte svälja :( attans! Fick ringa till både LIA och skola och sjuka mig. Typsikt att man ska bli dålig nu när man egentligen måste vara frisk!. Så det blev till att ta nån alvedon till och fortsätta sova. Vaknade några gånger, fick sms av både Corre och Evelina. Somnade fort om igen, mamma ringde och väckte mig lite över 12.. Då bestämde jag mig för att förflytta mig ner till soffan, inget kul på tv, så somnade om igen efter att ha käkat frukost. Sen har jag legat här sedan dess. Har varit uppe och druckit ett par gången, men somnat från och till. Vill verkligen bli bättre, så jag kan åka till LIAn i morgon. Så det blir inte mkt till att skriva om här inte.... hehe! alltid något iaf=)


bp3.blogger.com/.../s400/huvudvärk.jpg


Cornelia har varit och shoppat lite till mig nu när jag legat hemma och varit sjuker. Blev en brödrost, plattång, vattenkokare och kaffekokare=) Riktigt nice, det bästa av allt är att hela kalaset gick på endast 230:- Sånt gillar jag!
Tack söting!!! <3


M, tycker verkligen synd om dej, efter vad som hände idag! Vet hur mycket den betyder för dig! Hoppas det löser sig till det bästa, och att det blir bra igen!

Nej nu får jag sluta, brorsan dampar för något ute i köket. hehe!!
Ska tvinga honom att titta på film med mig, tror ni han ställer upp? =)

XOXO
Natha<3

O & O - Förlåt!



Förlåt att jag inte sa det du ville jag skulle säga.
Förlåt att jag inte gjorde det du ville jag skulle göra.
Förlåt att jag inte hörde det du ville jag skulle höra.
Förlåt att jag inte känner som du vill att jag ska känna.
Förlåt att jag inte kan vara så du vill att jag ska vara.
Förlåt för allt jag sa, men jag kan bara vara jag!



Testing

Testing Testing 1 2 3

Lärorikt och intressant =)


Då var det redan onsdag, attans vad dagarna går fort! Snart helg igen, riktigt najs! Idag va jag mer än en halvtimme tidig till jobb, så det blev en kaffe framför datorn, läste lite mail och kollade runt lite! Försöker klura ut en bra sevärdhet/attraktion att skriva om i min LIA uppgift. Men det känns som informationen kring detta var lite luddig, och jag greppa inte ritkigt vad det är jag egentligen ska skriva om. Eller så är det bara jag som bara skumläst informationen. Får nog ta mig en funderare till och läsa igenom det =)

Har kommit på att jag ser förskräckligt dåligt nu för tiden, har slarvat med att använda min läsglasögon (låter som om jag vore en gammal hagga) hehe, och nu när jag använder dem känner jag knappt någon skillnad. Tror bestämt att jag skulle behöva gå och göra en synundersökning. Samtidigt som jag satt och funderarde på detta, bläddrade jag i dagens morgontidning, och då var där en annons just från synsam, Synundersökning mån-fre endast 40:-. Vilket för mig känns som rena klippet eftersom en vanligt synundersökning kostar runt en 300:- till ordinarie pris. Så jag slängde mig väl på luren, men attans inge som svarade. Sen hade jag nte tid till att sitta i telefon och snacka en massa. It's time to work!

Började dagen som föregående dagar med att sitta med en utav resesäljarna, idag föll uppdraget på Kajsa. Satt med och lyssnade en massa, och hon gick igeonom lite och berättade lite allmänt vad som är bra att veta och kunna för att på bästa sätt kunna tillfredställa kundens önskemål. Hur man gör för att klura ut vad dem vill ha osv. Hon berättade även om olika händelser hon varit med om under tiden hon arbetade som reseledare & guide. ritkigt kul att få höra lite om vad andra gjort och så, nu när man är på väg in i den branschen själv. Kl.11.15 begav jag mig ut på stan, för att käka lunch. Blev en härlig kyckling/philadephia/sallads kornbulle och en latte på Espressohouse! Var mätt och belåten redan efter en knapp halvtimma, så jag kilade upp till kontoret igen, och tog igen mig lite. Ringde lite till Cornelia och snackade lite skit! =) Lite över 13, hämtade Suss och vår norska vän från Solia upp mig, nu var det dags att åka iväg  till Helsingborg, på ett möte minns in vad det kallas. Men det var ett möte med vår teleresurs, dem som ansvarar för att  sälja resorna både för solresor och solia=) Fick gå en liten rundvandring, då Suss berättade lite kort om vem som satt var och vad dem gjorde osv. Sen fick jag vara med på själva information/utbildnings mötet som främst Marit från Norge höll i. Hon informerade lite om hur deras system fungerar och vilka regler som gäller osv. Lite allmänt hur allt i företaget fuungerar. Självklar lärde hon oss en del behövliga ord och fraser på norska=) Verkligen lärorikt!


http://www.ungdomsstyrelsen.se/ad2/user_pictures/usbild_320x160_461.jpg

Nu har jag precis kommit hem, blev snällt avsläppt på Shell i Lödde, där pappa hämtade upp mig. Nu väntar jag bara på att käket ska bli färdigt. Är hungrig som en varg =) heehe!

Så nu har jag kommit tillbaka, har käkat nu! =) nu sitter jag i soffan, och funderar lite.... vet inte riktigt på vad eller varför jag funderar...kommer iallafall inte fram till något vettigt...
Nej nu ska jag se om jag kan göra något klok utav tiden jag har kvar här.....
Ruggigt kallt här, funderar på att krypa ner i myskläder med en kopp te, framför en bra film, men har egentligen andra saker att göra men får ta itu med dem en annan dag!

Btw, Emma har inhandlat lite saker till mig nu under sin LIA, riktigt söt är hon den där!
Ett par skor, snygga som attans, och en flaska Malibu - Me gusta mucho <3
Hittar ingen bild på dem nu, men LOVAR att de kommer!

The one and only
Natha<3

JAg

Day 2

Åhhh hade nyss skrivit klart en göö lång blogg, då sidan hängde sig, och jag måste börjar om igen! inte irriterande alls! ÅHHHH!!! Ajaa inte mycket att göra åt det nu...Here we go again.....

Då var dag två avklarad på LIAn, har bara gått två dagar och har redan lärt mig oerhört mycket. Trivs mycket bra med både företaget och dess anställda. Tror verkligen detta kommer bli tre intressanta veckor =) Liksom igår va jag uppe med tuppen och tog bussen till Malmö, precis som igår var jag alltför tidig så det blev en promenad i stan idag igen. Dock inte lika kallt, men kan vara för jag tagit med mig vantarna. Jag vet att man ibland eller ofta vill hoppa över hösten och vintern och ha sommar och värme hela tiden. Men när jag gick där idag i morse i min ensamhet kom jag fram till att hösten kan vara ganska mysig ändå. Där gick jag i en nästan folktom stad, och andades in den kyliga friska luften, Inte den där isande kalla luften, utan riktigt frisk. Så man verkligen kände hur den drog sig ner i lungorna. Går inte att beskriva! Ganska mysigt när man går där, ser hur det ryker ur näsan och munnen när man andas, går förbi 7eleven känner doften av kaffe, kilar in och köper mig en stor latte. Rykande het! Tar mig runt stan, och är framme vid jobb en kvart tidigare.
Tar hissen upp och möts av chefen, hon har fixat te, som vi dricker och småpratar lite om hur hon tänkt om dagens upplägg. Ganska skönt att komma lite tidigare och ta det lugnt före man börjar.! Mjukstarta liksom!=)
 

http://svt.se/content/1/c6/47/65/84/fika_spec_kaffe.jpg


Jag började dagen med att sitta hos Therése i försäljningen, och lyssna på säljarsamtal och hjälpa till lite. Försöker memorerar så mycket som möjligt. Finns tusen saker att komma ihåg. hehe men det fixar jag nog så småningom=)
Efter någon timme i försäljningen, fick jag i uppgift att göra program i power point för kommande visnigsresor, till Oman och Turkiet. Oman som för mig var nästintill okänt tills idag, har nu kommit att bli ett utav min drömresmål. När jag läste mer om resmålet, blev jag verkligen kär! Förstår inte varför jag inte lagt märke till det landet tidigare! Där finns ju så mycket fint och intressant att se! Ska verkligen lägga fram ett förslag till mamma, om att hon ska hänga med mig dit! Funderar även på at tkolla om där finns möjlighet att lägga sin nästa LIA där eller något liknande!

                                                         

http://www.luxurytravelbutler.com/blog/wp-content/themes/default/images/deluxe-destinations-oman.jpg
Öken i Oman =)


Jag började bli klar med detta runt kl12, då magen även börjaat kurra lite smått, ringde Cornelia, Mötte upp henne på Gustav, och gick sen tillsammans upp mot Triangeln, där vi på vägen stannade till vid Grafitti Café och lucnhade=) Klockan drog sig snabbt mot 13, och min lunch börjar lida mot sitt slut. Så vi traksade tillbaka, Cornelia tog en sväng in till Hansa och jag vidare upp på jobb. När jag kom tillbaka, började jag med att gå igenom programen igen, och kontrollera att allt stämde, med tider osv. Sen blev det en stunds fri surfande på datorn =) sån tid måste man ju med ha, kollade runt lite läste mail, och lite på solresors hemsida, om olika villkor. Tänkte de skulle vara vettigt att veta =)
Var dags att göra lite nytta med, blev inkallad på marknadsföringsavdelningen, där jag fick sammanställa alla kampanjkoder, som vi hade i senaste broschyeren, och räkna ut statistiken av hur många och vilka resor som blivit sålda. Ganska intressant! Detta som i sin tur tog ganska lång tid, var jag klar med runt 16.45 då jag fick gå hem för dagen. Började gå upp mot bussen, då jag se att min buss lämnar hållplatsen, inte ens lönt att försöka springa i kapp den. Inte mycket att hänga läpp för utan jag fick snällt ställa mig och vänta på nästa buss =)
Väl på bussen somnade jag boms med ipodlurarna i öronen. FAttar inte hur jag kunde bli så trött på en gångl hehe! Vaknade precis innan min hållplats, tur nog! Gick eller rättare sagt asade mig hem. Mötte pappa i dörren, han och brorsan hade kommer hem från USA. Faktiskt kul att se dej igen! Har nog saknat dem om jag ska vara ärlig!
dem hade köpt en lancome parfym, smink och en jätte fin nessesär! Bild kommer nog så småning om, när jag orkar lägga in bilder=)

Ikväll har jag bara tagit det lugnt, är inte riktigt i form för att göra så mycket mer, efter en heldag på jobb. Det blev två avsnitt av Gossip Girl andra säsongen, fattar inte hur man kan bli så fast i en serie! egentligen är den inte något speciellt, men I love it anyway =) Nej nu börjar det bli dags för sängen, är ju en dag i morgon med som man ska orka!

Sweet dreams everyone!
XOXO
Natha<3



"Its too late to cry, to broken to move on,and still i cant let you be,
most nights i hardly sleep, don't take what you dont need from me"




http://tn3-1.deviantart.com/fs13/300W/f/2007/078/3/0/Sad_Eyes_Never_Lie_by_FS600.jpg

Vulnerable

~VULNERABLE~

Everywhere i look i see your smile
your absent minded eyes
and you have kept me wondering for so long
how this thing could go wrong
it seems to me that we are both the same
playing the same game
but as darkness falls this true love falls apart
into a riddle of your heart

you're so vulnerable like china in my hands
you're so vulnerable and i don't understand
i could never hurt the one i love
you're all i've got
but you're so vulnerable
oh so vulnerable


days like these no one should be alone
no heart should hide away
you touch is gently conquering my mind
there's nothing words can say
you're coloured all the secrets of my soul
i've whispered all my dreams
but just as night-time falls this vision falls apart
into a riddle of your heart yea

you're so vulnerable like china in my hands
you're so vulnerable and i don't understand
i could never hurt someone i love
you're all i've got
but you're so vulnerable
oh so vulnerable
don't hide your eyes...




http://static.zooomr.com/images/4993913_7ded6618fe_o.jpg

Första dagen på LIA-Solresor

Då var den första dagen på LIAn avklarad. Vaknade kl 06,30 i morse av att klockan ringde, ville verkligen inte gå upp. Det va ju så varmt och skönt i sängen. Men efter lite snooze så tog jag mig upp och ner i duschen, sen käka jag frukost och sen traskade jag vidare till bussen. Lite över 8 var jag framme i Malmö. Alldeles för tidigt eftersom jag inte börja förrän kl 9. Så det blev en promenad i stan, inte för att där va så värst mkt att titta på och göra vid den tiden, men fick lite motion allafall. Börjar faktikst kännas i luften att de börjar dra sig mot höst och vinter. Kl 9 va jag på plats på solresors huvudkontor, för första dagen. Blev riktigt trevligt bemött (riktigt bra värdskap, som alla GR elever vet vad betyder vid det här laget =) Fick börja dagen med att skriva ett mail, som skickades ut till alla anställlda, för att alla skulle veta vem jag var ochv arför jag kommer att yra runt på deras arbetsplats. Sen blev det till att hälsa på alla, fick en rundvandring och presentation av dem olika avdelningarna. Tror det kommer bli riktigt kul de här tre veckorna! Min första uppgift var att sitta med och lyssna på säljar samtal och titta och se hur det fungerar att boka osv. Intressant, visste inte att det fanns så mkt att välja på =) Sen fick jag vika och paketera biljetter. ganska bra tidsfördriv, där fick jag sällskap av en annan tjej från hbg. Trevligt med lite sällskap i samma ålder =) Jajaj nu sitter jag hemma och försöker bli av med huvudvärken, som förföljt mig hela dagen..... funderar på att lägga mig snart.....i morgon blir det lunch med Cornelia i stan <3

Ha så kul i Burg i morgon Emma, och handla nu inte med hela Tysklan hem =) hehe

Besos <3

Zanzibar mitt nästa resmål =)

Hit the sack!

Sitter i soffan nere i tv rummet, och håller på att somna! är asså riktigt trött å sleden sen igår.... Har spelat bingolotto med mamma ikväll, hehe va nog de tråkigigaste på länge! hehe! Men vatusan, jag kunde ju ha vunnit något vilket jag dock inte gjorde! heeh! Nu funderar jag på att gå och lägga mej så jag är pigg i morgon. Första dagen på LIAn, solresor i Malmö. Tror det kommer bli nice! Måste ta bussen halv 8 i morgon, har ingen aning när jag slutar dock, mnee får hoppas att de inte blir alltför sent! Nu ska ja ringa till Evelina och säga gonatt.... tänker på dej gumman <3 Åhh Emma.... du är bara för bra... hehe! Hittade förresten min sladd, så bilderna kommer in så småningom. Nu lånar jag en av dej så länge!

Sweet dreams!
Natha<3

                                                                  
Snygga i rött läppglans =)

Shopping & Party


Så kan gårdagen sumeras, PARTY! hehe! riktigt kul kväll! Vaknade ovanligt sent, nästan för sent igår.... Gick runt här hemma och segade ett par timmar, sen kom jag på att jag inte hade något att ta på mig inför kvällens utgång. Panikslagen kör jag ut till center syd i hopp om att hitta något lämpligt att ha på mig på ca.20min. Snacka om fast impuls shopping. Slutsumman för inköpen slutade på ca. 800kr, ganska överkommligt. FIck ändå en del vettiga saker köpta!.
Hämtade upp mamma vid Willys där jag släppt av henne undertiden! Körde hem och började yra runt och prova kläder och leta dricka=) Hittade jordgubbschampagne, cider och vodka. Och det blev kvällens dricka=)

Kl 19.00 hämtade Louise upp mig, körde till Kävlinge för att fira Cornelias 22års dag, riktigt god mat fick vi! De hade du gjort bra gumman! Sen blev det till att kränga kladdkaka och klunka! Åkte och hämtade Emma på stationen sen tillbaka till lokalen och festa lite till! Vid kl 01.00 tog vi tåget mot Malmö, men vilket stannade i Lund där vi fick ta en uppsamlingsbuss till Malmö. pga någon demostation i stan. Riktigt drygt att sitta och trängast i en buss. Fattar inte hur dem tänker dom där på Skåne trafiken. Hur kan en lite buss ersätta antalet personer som sitter på ett tåg. Ritkigt sjukt! Iallafall, hade ganska kul på bussen ändå, jag och Emma =) heheh! Väl framme bar det va mot Slagthuset... riktigt kul kväll där inne! Mycket kända folk! hehe! Behöver inte säga mkt mer än så tror jag!

Lite efter 4 blev vi upphämtade vid stationen av Basse, som så snällt körde en ritkigt lång runda för att lämna av oss fyllon. Först från Malmö till Lund där Emma hoppade av, sen till Kävlinge för att släppa av Corre & Sofie och sen till Lödde där han dumpade mig=) sen hem till sig sjlv i Eslöv! Du är en ängel! <3
Kan lova er att de va längesen jag sov så got som jag gjort i natt. Somnade i brorsans säng! heheh! av någon anledning!
Nu idag har jag inte gjort allt för många knop! Vaknade runt 13.30 av att mormor och mamma satt och tjötade nere i köket, gick ner i soffan med täcket och här har jag nu legat sedan dess! kan ju inte säga att man är på topp idag=) hehe! Väntar på att mamma ska komma hem så hon kan fixa lite käk! heh! nee, nu ska ja ringa till brorsan i USA och kolla så han sköter sig i shoppingcentrat, att han får med sig alla inköp som stod på listan till sin kära syser =) hehe! I know he loves me! ehhe!

See ya!!!
Natha <3

Hemfärd, Väla & Lund


Båstad - nedanför mig, vid stranden =)




Äntligen var det fredag, och dags för eximinationen av vår första kurs, besöksnäring & värdskap. Riktigt skönt att ha den avklarad nu, så man kan gå till LIA med ro i kroppen, och ladda batterierna för nästa kurs =)
Slutade ovanligt tidigt idag efter alla presentationer. Runt klockan 12 lämnade vi Norrvikens parkering.
Emma och jag bestämde oss för att köra och tanka, för att slippa göra det på vägen ner hem. Visste att dem hade billigast bensin på preem, så självklart åkte vi direkt dit, men tydligen fungerade inte kontoautomaten, då bar det av mot nästa försök, OKQ8, men där va bensinen slut. Har nog aldrig varit med om det! hur fan kan den bara ta slut! hehe sjukt! Såå de blev till att köra till statiol och tanka och pumpa däcken =) Tack för hjälpen Emma=) ! hhehee!
Sen äntligen efter vår bensinraggning, bar det av mot Väla centrum. Helena och Emma drog kvickt förbi mig på motorvägen, vilket jag brukar förstå eftersom min bil inte är den bästa  heheh!! =) Väl på väla blev det direkt en fika, vi va alla riktigt hungriga,Blev en ciabatta med ost och skina, mumsigt=) Sen blev det några timmar i skoaffärer främst men sen andra, hittade dock inget där, men på vår tur genom IKEA hittade jag lite iaf=)

Sen skjutsade vi hem Helena, och sen rullade vi neråt mot Lödde, blev en tur på Willy's och sen hem till mig och fixa käk. Blev potatiskroketer, kycklingfilé och bearniesås, vitlöksbröd ochs alld... rktigt gott blev det! Eller hur Emma?! hehe sen var vi så mätta att det blev en stund på soffan framför tvn =)
Vid kl 19 fick vi ett ryck att vi ksulle på bio, så vi packade in oss i bilen och åkte till Lund för att först lämna Emmas saker hos henne och sen vidare mot SF. Konkade upp ett ton väskor för en jäkla massa trappor innan vi kom iväg till bion, där biljetterna va slutsålda till filmen vi tänk se. Så det var bara att traska vidare till videoaffären och hyra en film och köpa surisar=) sen hem till Emma, satte igång filmen, tittade inte ens på den, så dålig var den! hehe aldirg att du får välja film igen emma! hehe! Och nu är jag här, äntligen hemma i min efterlängtade säng. funderar på att sova,men tänkte att ja skulle skriva några rader här först. Eftersom alla är på mig om att jag aldrig skriver nu för tiden=) hehe lovar att bli bättre på det!

Sweet dreams everybody out there!
 Natha <3


 


Gårdagen=)


Gårdagen kan bara beskrivas, riktigt nice! Iallafall kvällen!
Först på dagen så va det storföreläsning i aulan inne i Båstad. 3 timmar senare bar det av mot Norrvikens trädgårdar, där vi mötte upp dem andra klasserna från Turism & Service, för att spela brännboll och ha picnic. Slutade med att GR kom två, ganska bra jobbat, med tanke på att dem andra klasserna är dubbelt så många fler än vad vi i guide & reseledare är. Sen blev det uppsamling i vinterträdgården, där vi träffade studenterna från trädgårdsmästarprogramet. Trevligt att få se vem filurerna är som yrar runder i trädgårdarna =) Sen bar det av hemmåt, snabb fixa lite här hemma tog lite att käka, sen åkte jag hem till Julia för att göra klart det sista inför redovisningen i morgon. Ahaha riktigt kul hade vi när vi fick ett ryck att ta egna bilder till presentationen, och Denice klättrade upp i träd och grejer. (bilder kommer).

Klockan närmade sig 19, och jag körde hemmåt igen, tog en snabbdusch och fixade till mig lite, sen åkte jag hem till Emma, för att fördriva tiden och göra henne lite sällskap. Lite över åtta åkte vi och hämtade upp Mattias, Emily, Julia och Helena, och körde vidare till Nicke, där vi förkrökade lite innan kvällens bravader=)

Efter chokladmintu och bira, bar det av mot Xbowl, där vi förövrigt tillbringade en stor del av kvällen, några spelade bowling, andra kröka till det andra tog de bara ytterst lugnt=) Kan ju bara säga det, att vissa blev fullare än andra=) inga namn nämnda, men någon trodde visst att man kunde äta på alllt i princip=) hheheh! Sen yrade vi vidare till Underbar, där träffade vi lite folk från TS, blev dock inte så långvariga där, eftersom vi kom på att det va en dag i dag med=) Så runt 00.30 körde jag hem Emma, och sen hem direkt i bingen! Längesen jag var så trött.......

Och nu ligger jag hemma i sängen, och försöker bli varm, fattar inte att höster kommit så snabbt, bara på en dag slog det om helt, och det blev svin kallt! funderar skarpt på att ta med vinterjackan med upp hit efter LIAn.
Ajaa, nej nu får ja ta och städa undan och packa lite för hemfärden i morgon....

See yaa!!

Besos <3

Back in Båstad



Då var man hemma i Båstad igen, riktigt trevligt och soligt idag, vilket verkligen hör til ovanligheterna här uppe=) Men mysigt med lite sensommar! Får njuta av den medans den finns kvar. Idag var jag tillbaka i skolan, efter en veckas ledighet pga blodförgiftningen förra veckan. Riktigt skönt att komma igång igen och framförallt träffa allt folk igen=)
Just nu har jag placerat mig i sängen, otroligt hur skön en säng kan vara. Funderar på om jag ska plugga på geografin tills i morrn eller ta mig en tuppis..?!? Galet mätt blev jag efter lunchen! Är ganska trött efter nattens förlorade sömntimmar. BOrde egentligen plugga men några minuter i sängen är med väldans lockande! Har inte blvit mkt till sömn i natt eftersom jag först låg och pratade med M i ca 2 timmar, sen när jag väl fick tummarna ur och hoppa in i duschen, och blev klar för sängen så va klockan redan 1.15. När jag ligger där i sängen så hör jag en massa konstiga ljud men kan inte riktigt sätta fingret på vad det är som låter. Försöker att inte bry mig så mkt på det och vänder mig om, men ligger fortfarande och lyssnar, och tycker bestämt att det låter som snarkningar. Åhh jo mycket riktigt är det så, för under mig i en annan lägenhet bor två grabbar, vilka måste ha sovit oerhört gott i natt, eftersom jag hörde snakandet ända upp i mitt sovrum! Helt sinnes! Så de blev till att sätta i ipoden i öronen och göra ett försökt till att sova=)
Nej om man skulle ta och vila en stund nu och sen ta tag i geografoin, jag tror att de blir så lutar åt det hållet iaf!

Lycka till på operationen idag gumman, håller tummarna för dej att det går bra <3


PussPuss       

RSS 2.0