Fina ord



Du har en plats i mitt hjärta en plats fylld med både glädje och smärta
den delen kan du aldrig ta ifrån mig inte ens om någon annan skulle få dig
dig kommer jag aldrig glömma i mitt hjärta ska ja dig gömma
i ett hörn  kommer du alltid finnas
 för du är en människa ja vill minnas
 tro de eller ej ja kommer alltid ÄLSKA DIG<3

Jag har då en väldans go vän, som skickar dessa fina ord till mig! Du är för söt Fredrik♥

.


Don't even think about it!!!


Emma var här innan idag, och då satt vi och pratade lite om hur saker och ting var innan vi flyttade hit och hur saker är nu. Fick mig verkligen en tankeställare, snart är tiden här i Båstad över! Kan verkligen inte fatta det, eller så vill jag inte förstå det!

När antagningsbeskedet damp ner i brevlådan där hemma i lilla Lödde, de var då allt började... dags att leta lägenhet. På bara ett ögonblick hade jag flyttat och numera bor jag här, i Båstad. Trodde aldrig att jag skulle få det så bra som jag har det här uppe, och jag skäms lite för att säga det, jag älskar det så mycket ibland, att jag nästan glömmer bort hur det egentligen är att bo hemhemma i lilla kära Lödde.


Har hittat så otroligt många nya härliga människor, som var och en förgyller min vardag på ett eller annat sätt. Tjejer som killar, ni har fått min tid här i Båstad att bli något av det bästa jag varit med om hittills i livet, och jag är säkerligen säker på att jag om 20 år tycker precis samma sak, och fylls utav värme varje gång jag tänkte tillbaka på tiden vi hade här.
 

Kan verkligen inte fatta att tiden här snart är slut, vad händer efter den 29 maj 2009, efter examen!? Försvinner vi alla bort på varsett håll och aldrig mer ses?! VILL INTE!! Vill inte ens tänka på den dagen. På gymnasiet längtade man varje dag till studenten, men inte nu jag vet inte varför. Tror det kan beror på att vi alla här blivit som en enda STOR familj, där alla finns tillhands för alla, oavsett vad det gäller. Om det så är en slappe kväll framför tvn, eller en axel att gråta över.


Men nu ska ni inte tro där hemma att jag inte tycker om er eller att ni blir bortglömda, älskar er alla väldans mycket! Har även nu insett vilka som är mina riktiga resp. inte riktiga vänner. Dem riktiga är dem som stannar, de andra faller mer bort utan att egentligen bry sig. Sorgligt men sant! Men ni som är mina små guldklimpar vet vem ni är!

Dagen hjärtan går till <3               
                    

Emma♥ - för att du är en utav de jag kommit närmast här i Båstad, ibland känns det som vi känt varandra bra  mycket längre än vad vi egentligen har. Vet inte vad jag hade gjort utan dig, du finns alltid där om det är något, och alltid med ett stort leende på läpparna. Den 29 maj är inte slutet för oss, utan bara början på ett livslångt äventyr! <3


Julia♥-för att du är vår lilla energiboll med en blick av bus och alltid något på gång. Du liksom Emma är en utav de personer jag kommer bära med mig i livet, efter tiden här i Båstad. Du är guld värd, och det känns otroligt bra att ha dig i min omgivning <3


Evelina♥-min barndomsvän och bästa vän. Vi har liksom många andra våra upp och ner gångar, men i slutändan är det alltid du och jag! Du är min andra halva, och det finns inget jag gör utan att tänka på dig.  Du är och kommer alltid att vara en stor del av mitt liv. Du är den som gör det där lilla extra, som gör att man vill vakna nästa morgon <3

Cornelia♥ - en fin och pålitlig vän från lilla Kävlinge. Du finns alltid där om det är något, och du vet att jag finns här för dig. Du är den som alltid kan få mig på bättre humör.. Du förmågan som få har, att kunna se hur någon annan mår utan att personen i fråga behöver säga något. Du är underbar! <3



 

Självklart är ni alla andra också mina små hjärtan, men just dem här fyra har fått äran att stå med här idag! Just för att dem gjort min dag värd att leva


 
             




Då ses vi igen!

Då var det dags för några rader här innan jag ska krypa ner i sängen=)
Emma har nästan precis lämnat mig här på Köpmansgatan, efter en hel mysig eftermiddag och kväll. Idag blev det en shoppingrunda på ica, sen matlagning. Idag blev det något kött, sallad, potatiskroketter och bearniesås =) riktigt mumsigt! sen körde vi bort till Drivan, för att spela lite badminton, fan va kul det var =) hehe värsta proffsen juee! hehe

efter någon timme i hallen åkte vi hem till mig igen, belönade oss med jordgubbar och glass =) hääärligt! Känndes riktigt somrigt med jordgubbar! och självklart House under tiden vi smaskade på det!

Nu sitter jag här i soffan och gör inte ett smack, funderar på att krypa ner i sängen, det lockar otrolgt mycket, eftersom jag vet att jag ska upp tidigt i morgon. Dags för skolan igen, heldag med Pier från Ölvemarks, tacka gud att det inte är kulturtanten vi har i morgon, ellerhur ?! heehe! Så vill ni ha tag på mig är jag himma igen från skolan kl. 16.30 cirka....

Ojjj.....sms... .läser......ler.........ler ännu mer.......svarar =) hehe *nördnatha*

Sov gott mina små gullungar!
Puss<3

Ledig tisdag

Vaknade runt klockan 11.30 idag, men låg och drog mig i sängen ett bra tag efteråt. Galet skönt det var att ligga kvar, =)
Man ska njuta av sina lediga dagar, eller vad säger ni?

Ajaa tog mig upp ur sängen, för att käka frukost, sen ner till tvättstugan för att hämta upp Emmas och min tvätt sen gårdagen! Haha säger då bara SJUK dag igår. Började dagen med att tvätta vilket gick bra... sen skulle vi baka kanelbullar, men av någon skum anledning började bullarna koka i ugnen och slutade med döbak. hehe! Men attans så skoj vi hade, flyttade microugnar och snurrade deg =) eheh! Vi gav upp bakningen, så de blev till att laga mat istället, vilket gick betydligt bättre. Blev spagetti och köttfärsås. Sen fick vi ett ryck till efter att ha suttit mätta och bellåtna och letat LIA, vi drar till Halmstad och går på bio. Said and done! Plötsligt var vi i Halmstad och yrade! hahah Långt om länge fick vi fråga oss fram var tusan bion låg..hehe! riktigt kul! Men kvällen blev lyckad, vi va la 5 st i hela biosalongen så jag passade på att ligga ner och kolla filmen, "Rally brudar" riktigt skoj film!  Emma och jag fick iallafall en ny idé om vad vi ska göra av våra liv =) eheh! sen till det roligaste..... vi skulle gå på toa efter filmen, då hittar vi en toa med två toaletter, en stor och en liten. och vad gör vi?! Joo vi går in båda två =) heheh1 Länge sen ja skratta så mkt =) Helt sjukt!! heheh =)

Kommer lägga upp två videos på facebook sen =) hehe!

Ajaa nu har jag iallafall städat och hängt in tvätten igen, känner mig riktigt duktig faktiskt! -nu ska jag hoppa in i duschen, sen möta Emma för en tur inom ICA =)
Hörs senare!

Krya på dig Julia <3

PussPuss

Händelserik helg =)

♥Hejhej=)

Det var ett tag sen jag skrev några rader här, men har haft fullt upp den senaste veckorna...... men ska försöka bli lite bättre...=) helgen har varit helt underbar, inget ovnligt när de är en helg med gänger här i Båstad=)

I fredags fick jag fin besök av Familjen, Emma och mormor, som kom hit och käkade middag och pratade ltie. Mysigt att ha er alla här! <3  Kul att lilla mormor kom med! När dem åkt hemmåt igen, åkte jag och Emma och hämtade Nicke och Matte, så blev de film, tv och spel hemma hos Emma med grabbsen=) Ritigt kul! HHAhah stefan och krister klippet på -youtube var ändå de bästa !! heheh! sen fick jag sova i min extra säng hos Emma, när pojkarna åkt hem. HEhe somnade inte förrän kl var närmre 5.....hehe! Klockan ringde på morgonen därp¨kl 12. DÅ va de upp och hoppa in  duschen å sen till systembolaget, för att sen köra vidare till Väla (again). Shoppade kanske lite mer än vad vi egentligen skulle =) sen på kvällen blev det förfest på hallandsvägen med singstar och trevligt folk =) Sen bar det av mot Pepes Bodega =) haha attans va kul de va att ligga ner i bilen! Tack Emily för singstar och sällskapet =) Sen blev det en GRYMT härlig kväll på Pepes här i Båstad !! =)  Kvällen avslutades med en halvklass efterfest på samma ställe där vi börjde=) hhehe! alla va helt döda. Sen runt 3 åkte jag Emma och Peter hemmåt eler jag vi gick hemmåt raggade upp en taxi på vägen.... Sen blev det sängen =)

Och idag söndag, har vi inte gjort alls mkt..... vaknade upp i sängen gick tsm me peter i spöregn hem till julia och philip, hamnad ei sängen med greveholm.... sltuade med att jag och julia somnade och nicklas gav upp och cyklade hem igen:Dhehe Förlåt vännen!  Sen har de blivit myskväll bara.... riktkigt slitna idag hehe! emma och jag åkte å hyrde film till oss, ni anar in hur glada filip och julia blev när vi kom hem med "Peter & Petra" hahaha, filip gav upp och lämnade oss efter en halvtimme =) du är för go klasse!!

Nu är jag himma igen i min lilla lägenhet, sitter i soffan och funderar ¨på hur vi ska lägga upp morgon dagen. tror det blir skolan, tvätt,bakning och maud med Emma! tror de blir bra!!!

Sov gott alla!

PussPuss
Natha♥

Torsdag i Båstad

Tänkte nu när jag ändå är igång och skriver, så kan jag lika gärna slänga ihop ett inlägg om dagens händelser med=) får blir ett kort ett för jag har en redovisning att planera till i morrn samt att jag ska bygga naglar kl. 07.30 i morgon bitti! ATtans trött jag kommer att vara, men det är verkligen behövligt att fixa naglarna =)

Idag hade vi ordentlig sovmorgon och thanks god for that, för jag var inte hemma förrän kl 2 igår natt. Satt hemma hos Julia och Filip och spelade Cluedo med dem och Emma=) HEhe Innan jag fortsätter med dagen så måste jag bara ta med detta. Igår när jag kom hem så gick jag inte och släckte om mig, och gjorde mig i ordning för sänge, Det spöregnade ute coh var allmänt ruggigt väder så jag tog på mig varma kläder och skulle krypa ner i sängen. Så när jag ligger där så lyser helt plöstligt hela rummet upp. Jag lovar det känndes som de brann i hela lägenheten. Jag fick panik och reste mig upp och kollade ut genom fönstret, och vad ser jag. Jo två idioter som ska kalla sig mina grannar som står och jonglerara med eld i kedjor och slukar skitet. Trodde jag skulle dö. Tänkte är dem inte kloka. Sen låg jag på helspän tills jag såg att dem släkt elden- IDIOTER säger jag bara, tänk så bränner dem upp huset!! USCH"!!!

Ajaa nog om det, idag började vi inte förrän lite efter 11 så matte hämtade mig vid 11,hehe stackare var bakis igen efter gårdagens pubrunda=) hehe! körde och hämtade Emma, sen vidare till skolan. Satt och försökte få ihop ett guidmanus på engelska typ hela dagen, till det var vår tur för handledning vilket innebar kl. 16.00-16.30 däe satt vi hela dagen och väntade och väntade,för att få prata me en tant i typ 15 min... lite irriterande... Sen blev det att boka tid hos nagelbyggare sen hem till Julia..... Blev först käk som söta mattias lagade, thaimat. riktitgt grym på det är han! <3
Sen blev de plugg, 2 rundor clued (vi övar för att kuna klå filip, snart tror jag att vi kalrar det) sen en massa tjöt och garv. Har alltid skoj med er tjejer, ni förgyller min vardag..., och vi får inte glömma Matte som också är vår lilla bästis <3

Hhe såg att de vist blev lite längreän tänkt, men så blir de i bland, får fortsätta på presentationen i morrn bitti vid frukosten och improvisera resten för nu orkar jag inte mer. nu blir de sängen..

Gonatt alla!

XOXO // Natha<3


Uppdatering av tisdagen - Ullared

Hejsan=)

Ja, jag vet jag är segare än segast på att uppdatera, men det beror på att vi just nu har så förbaskat mycket att göra i skolan. Fattar det inte, innan LIAn hade vi typ ingenting, men nu så öser dem allt på oss på en och samma gång. Inte riktigt snällt det där, eller va säger ni AB folk?

Jag vet också att jag lovade att berätta vad som hände i tisdags då vi var på Ullared, eller ja på väg till Ulla iallafall. Jag orkar inte sitta och klåpa ihop lite så jag lånar lite från Julias blogg www.juliakjellberg.blogg.se. Så här såg en del  av dagen ut =)

Dagen skulle blivit hur jävla bra som helst. Gekås med gänget men en kort stund senare blev det ändring på detta.På vägen dit låg en svart skoda bakom oss och vi började fjanta oss och vinkade och till slut slutade det med att vi började racea med honom, haha, 190 KM/h på 90 väg. OJDÅ..inte det smartaste draget kankse men ack så skoj vi hade. Efter att ha pendlat fram och tillbaka han först sen vi, så tänkte vi att vi saktar ner om i fall att liksom. Vilket gjorde att vi sänkte hastigheten till 144KM/h, och tacka gudarna för att vi saktade ner. Det var nämligen polis razzia ute på E6 och norrut. Vem åkte inte fast om in Emma, eller jag vi. Attans!!!!!!  Vi  fattade ju att detta skulle sluta dyrt eller i ett indraget körkort. Så vi började flirta som fan med polisen, men för sent (sa han) han hade redan skrivit under lappen och då går det inte att ändra då tydligen, JÄVLA trams!!.. han tog inte ens csn kort, det tycker jag var lite dåligt : P haha. så vi får helt enkelt fnaska för att få ihop pengar till den jävla lappen på 2800!!! 

Så vi får la skramla ihop så gott vi kan, men tänk på det! kör som man ska, håll hastigheterna! 
Men tjejer, har vi lärt oss något utav detta?! Hmm?!

Men senare på kvällen blev det till att spela spel, så de kan låta skrattade så jag trodde jag skulle dö när vi skulle nynna dem olika låtarna =)

Tack för en underbar dag peeps =) trots tråkigheterna!

Love Natha<3

To tired to tell

Bokstavligtalat, längesen jag var så här trött.... så ja ska passa på att lägga  mig i någerlunda tid ikvääll.
Har en del att berätta i morgon om dagens bravader! har varit en  helsjuk dag! Ajaa berättar mer i mrogon...

Tack för en hälig dag folk <3

Julia, tror du Filip bli glad för vår present?  hhehe! =)

PussPuss hörs i morrn =)

6 månader

SHiiiiiittt säger jag då bara, detta är illa! hehe får la kankse fortsätta ett halvår till =) Går ingen nöd på mig inte! hhehhehe=)

Eller till helgen sätter vi kanske nya gränser!!?!? vad säger ni tjejer??? =)


Hahahhahahahhahha

(förstår om inte en enda människa fatta vad jag yra om, men dem som varit med mig de senaste dagarna hajja nog precis) heheh

Sova

Nej nu ska jag sova, eller försöka iallafall, är inte det minsta trött men jag ska ge det ett försök iallafall.
Har varit en mys dag idag, tacos på fritidsgården, lärde Philip att plockan undan *kryss i taket* It was a real Hallelulja moment =) Han får allt en lite guldstjärna i kanten. Imorgon blir det nytt moment i städ och hjälpa till kursen =) sen har vi glott på färjan, och hej barberiba hemma hos Mattepatte, riktigt mys fyra personer i en 90 säng =) Det gillas skarp!

nej nu ska jag släcka ner, så jag pallar med morgon dagen... skolan till klockan 12, sen åker vi ett gäng till Ulla, ska kolla läget och käga körv =) haha!

Sov gott allihopa!

Åhh Eve, håller tummarna för dej och kärleken, saknar dej gumman <3


Puss och kram skumbanan =)

Stirr

hehe, Julia ringde och dampa, får ta och göra mig klar nu, så hämtar hon mig sen blir de Maxi me henne, Emma och Philip aka Klas =) ses och hörs sen

Puss

Rädd...



När jag såg dig var jag rädd att möta dig
 när jag mötte dig var jag rädd för att kyssa dig
 när jag kysste dig var jag rädd för att älska dig
 nu när jag älskar dig är jag rädd för att förlora dig


Fick detta av Fredrik, gjorde mig så varm!
Tack vännen<3


Söndag

Hejhej=*)

Har inte hunnit skriva nu på två dagar,... jag vet det är dåligt!! får skärpa till mig! Har bara inte haft tid eller ork till det,tro det ellerej. Hursom helst, har jobbar 06.00-13.00 hela helgen, så är ganksa sleten nu! Annars har det varit en relativt lugnt helg, har nog inte gjortt något allt. Typ varit hemma och kolla tv och myst med mammmi och pappi.. brosans är ju bara ute och far och festar nu för tiden, så han ser man inte mkt av. heheh!
Ajja nu är jag äntleigen uppe i Båstad igen, var sjukt härligt att få krama om matte, emma och julle! Har saknat er sjukligt mycket! <3

Matte hämtade upp mig idag runt 15. sen fick jag ta över ratten, eftersom han va så förbaskat bakfull den stackaren! hehe! stackare vet jag ifs inte, har ju egentligen bara sig själv att skylla! hhehe! Ajaa va uppe i båstad runt 16.30 då vi damp av mina saker hos mig, sen matttes hemma hos honom, sne bar de av mot Hallandsvägen direkt! Julia låg på soffan och slappade framför tvn.... du är för söt!

Körde och mötte Emma hemma hos henne när hon kom hem, körde till ica och sen tbx hem till Julia. Då det blev käk och en jäkla massa tjöt! =*) Hade mycket att prata om! ellerhur?!

Ajaa nu sitter jag iallafall hemma i lägenheten, ganksa skönt att var själv igen, och itne ha resten av familjen att tänka på. men vafan blir tokig, killarna eller töntarna som  bor nedanför mig sjunger som fan! ni kan ite ana hur det låter.  om jag ska beskriva det i ord FÖRJÄVLIGT! går snart ner och stryper dem! hehe! fast ska börja med att stampa i golvet! =) heheh"
Nejj nu måte jag försöka få ihop ngt att redoovis i morong, sista minuten verkligen, bra Natha!!!

hheh sov gott allihopa!
Åhh ja, jag vet att detta inlägget varken har handling eller någon form av röd tråd. hehe flummigt med andra ord, men vissa dagar ska de få vara så med!

Gonatt med er!
XOXO'//Natha

Vibrationer

Idag vibrerade det....... svaret var positivt! Ansåg isf både jag och Julia..... =)
Ajaa... nu ska ja fixa lite inför morgon dagen innan idol börjar igen.
Usch, vill itne upp och jobba i morgon.... klockan lär ringa kl 6 suck!!

Krya på dej Julia hjärtat<3

XOXO//Natha

Ojjdå!

Ojjdå är ordet för min LIA-uppgift, sitter här på kontoret och försöker få till det sista på arbetet, sen är det bara finslipningen kvar. Men jag har dock ett problem. Jag som alltid pratar gott för det här med ordbajsning, måste nog ge mig där och säga, att det faktiskt kan bli lite för mycker ordbajs ibland. Som nu med detta arbetet. Jag tror jag har ordbajsat på tok för mycket, eftersom mina sidor inte räcker till på långa vägar!ATTANS! får nog sätta mig ner och redigera ganska så rejält för att få ner antalet sidor till 5. Suck!!

Ajja, ses senare
XOXO

Natha<3

Blir man sugen på att dra eller!?!?


-Jag blir iallafall, skulle verkligen behöva några dagar i sol och värme. Bara ta de lugnt och njuta!
Jag vill, jag kan, jag ska.... SNART iallafall=)


http://millanmill.files.wordpress.com/2007/12/hawaii-beach-relax-picture.jpg

Forgotten and tired

Jahaa, antar att jag har blivit bortglömd, eller rent av totalt rådissad! heeh! Ajjaa inte mycket att gnälla över!
Min dag kommer, precis som alla andras.... antar jag =)
Nej, är så förbaskat trött att de svider i ögonen, så jag måste nog gå och sussilura nu snart!
Blir en snabbis ner till badrummet dock, borsta tänderna och göra mig i ordning för sängen!

Sov gott allihopa!

XOXO // Natha





Thursday and only three days left =)


Då var det torsdag, den sista torsdagen på min LIA-period på Solresor i Malmö. Har varit en mycket trevlig och sådär något givande =) hehe! har ju inte direkt jobbat ihjäl mig! Idag har jag haft betydligt mer att göra än vanligt, fick tillochmed sluta 2 timmar tidigare, men eftersom jag precis missade min buss, så stannade jag kvar lite och skrev på uppgiften som ska vara klar tills på måndag. duktigt va?! Va hemma i Lödde redan kl. 17.10 ovanligt tidigt. Vanligtvis brukar jag inte ens ha tagit bussen från Malmö vid den tiden! Ganska skönt att komma hem lite tidigare =) maten stod klar på bordet hääärligt! Sen körde jag och mammi och kollade skor, sen blev det en sväng till ÖB och blomsteraffären. Måste ju ha med mig något att bjuda på i morgon, då de är min sista dag och allt! Snällt av mig va!? Körde en lite extra runda på vägen hem, pallade inte köra motorvägen, hehe! Hemma, blev det till att sätta sig vid datorn och greja lite med LIA-uppgiften, men ni ser ju hur bra det gick, hamnade här och en del på msn=) det kan bara inte hjälpas...hehe!
Satt här nu och funderade, det är ju för tusan bara tre dagar kvar tills jag ska hem till Båstad, och då även träffa mina efterlängtade vänner! YIIIPPIEE!!!!!  Emma har jag ju träffat lite, hon kom förbi på en snabbvisit igår kväll.... blev lite snack i hallen och ett toabesök innan hon begav sig vidare till gud vet var  =)
Hade du trevligt gumman??!? heheh usch nej, nu var jag elak!

Nej nu får jag nog ta tag i detta och försöka få ihop en sida till iallafall, resten får vänta tills i morgon!

Hmmm undra när nästa avsnitt av G.G släpps.... börjar bli lite otålig!! Jobbigt!

Sov gott om vi inte hörs igen innan dess!
Pussiluring // Natha<3


Evig väntan..


Då väntar jag igen, vill bara ha ett svar.....men inte ens det kan jag få!
Vill bara att mobilen ska vibrera, och se att det är ifrån dig! Är det för mycket begärt?
Ajaa... jag väntar lite till, händer det inget ger jag upp inom kort!

Annars någon annan som också är trött på all evig väntan som livet innebär!??!

XOXO // Natha

Lite mer onödigt vetande =)

Namn:
Nathalie Rebecca Svensson
Tatueringar: Ja, en på handleden och en på benet
Längd: Ca 168 cm skulle jag tro..
Skostorlek: 39
Är du kär i någon: finns ett intresse, kankse kan bli kär =)
Önskar du att du bodde någon annanstans: Både ja och nej, har det bra där jag bor nu Lödde/Båstad men vill gärna
flytta till Spanien.
Tycker andra att du är attraktiv: Ingen aning? vad tycker ni?
Vilken parfym använder du: Varierar =) idag blev det Versace
Gillar du att tvätta: nej, verkligen inte


Senaste..
Film du hyrde:
Någon dålig som Emma valde, "Paraniod park" tror jag den hette
Låten du lyssnade på: I wanna know med Joe
Personen som ringde dig: Evelina
Personen du ringde: Evelina
Tv program du tittade på: Inte den blekaste, minns inte när jag kollade tv sist
Personen du tänkte på: No names =)

Har du nånsin..
Gråtit över en pojke:
Ja
Gråtit över en flicka: Ja
Ljugit för någon: Har vi inte alla gjort det någon gång?
Varit i slagsmål: Hehe något litet möjligtvis


Antal..
Gånger du varit kär:
Hmm några gånger
Gånger ditt hjärta brustit: 3 gånger tror jag
Hjärtan brustit på grund av dej: ett vad jag vet iallafall
Personer från grundskolan du har kontakt med: Typ, några stycken=)
Senaste..
Bok du läste:
Läser "otrogen på öppen gatan" av Belinda Olsson
Personen du fick brev av: Pamela
Personen du fick sms av: Felicia


Vad har du gjort idag: Tog bussen till Malmö i morse, sedan dess har jag varit på Solresor sen nu är jag hemma
Brukar du svära mycket: För mycket ibland
Hur tidigt stiger du upp: Idag blev det 6.45
Gillar du att slåss: Nix pix
Var har du ont: Ryggen efter en dag sittande på kontoret 
Använder du hårspray: typ dagligen
Favorit serie: Gossip girl & Grey's anatomy
Håkan Hellström eller The Ark: The Ark, no doubt about it.
Är du glad nu: jag är nästintill alltid glad.
Var du glad igår: Ja det tror jag, ser inte vaför jag skulle vara annat=
 


Brukar du..
Titta på dig själv i spegeln:
Aa blir väl några gånger på en dag.
Gnälla: Hehe allt för ofta=) men försöker göra de när ingen hör
Sova: as soon as got the chance
Ha ångest: Nejnej, ska det vara bra för?
Skada dig själv med flit: Nej aldrig
Ta mediciner du inte borde ta: Nej till vilken nytta?
Drömma mardrömmar: Inte särskilt ofta nu längre
Drömma sexdrömmar: Oh ja varje natt.. hhehe neej!
Klä dig i svart: Ja
Gå i skolan: När vi inte har praktik, så ja varje dag
Ha sex: Ja när jag känner för det. haha.
Hata folk: nej
Lita på folk: ibland


Vem..
Saknar du: en vän l

Vill du döda: Eh ingen
Rörde dig sist: någon vid namn Kristoffer
Kysste dig sist: Peter
Vill du kittla: Ingen, men Emma hade varit kul! heheh
Kramade du sist: Mamma
Vill du prata med: ingen speciell
Skrek du på sist: Vet inte...brukar inte skrika på folk
Sårade dig sist: No names
Gjorde dig riktigt glad senast: Vet inte, folk gör mig glad varje dag=)
Har du..
För många vänner:
Ofta man kan ha det?
Tvångstankar: Nej
Färgat håret: Aldrig.. slingat har jag dock (inte nu).
Brutit några ben: Nej
Egen dator: 2 stycken, en stationär och en bärbar
Bra självförtroende: Jo det har jag väl
Kysst någon: Nej det har aldrig hänt.
Bjudit ut någon: Vet inte, det har jag säkert!
Varit kär: Oh yes
Dumpat någon: Ja
Blivit dumpad: Jo once
Velat vara otrogen: Nej
Varit otrogen: Nej


Hur..
Svarar du i telefonen:
"ja hej", "ja", "hej det är nathalie" osv.. depends whos calling
Ofta bäddar du sängen: Varje dag
Ofta städar du: När jag hinner
Många stör du dig på: Ett fåtal men nämner inga namn
Ofta träffar du din familj: Just nu varje dag men annars ungefär varannan vecka.


Välj..
Katt eller hund:
hund
Vit eller svart: Svart
Varmt eller kallt: Varmt
Vatten eller land: land
Sex eller kyssar: gillar båda =)
Telefon eller Internet: klarar mig inte utan något av det
Musik eller tystnad: Beror på. Men jag väljer nog musik
Bok eller film: film


Once again it's Monday

Då var det måndag igen... tillbaka på Solresor i Malm, men till skillnad från andra dagar, har jag haft något att göra verkligen hela dagen, och tiden har gått über snabbt. Kan vara för att jag och Ida har suttit och snacka skit EXAKT hela dagen.. men ändå fått en del gjort. Well done =) 

Blev en lunch med Cornelia på stan idag, och en sväng in  på Ur & Penn där jag inhandlade en super snygg silver klocka för halvapriset... kan inte bli mycket bättre! Klockan nedan är numera min, eller jag iallafall i silver=)



R12108-232
 
Gick från jobb kl 17.30 idag, traskade mot bussen och vilken tur! Jag hann med den som gick kvart i. Ni anar inte hur glad jag blev, brukar alltid missa den! så idag blev det ett plus i kanten för min snabba promenad till busshållsplatsen =)
Ringde Cornelia på bussen, fick en snabbresumé av dagens avsnitt av Glamor aka. Kävlinge kommun =) När vi lagt på tog det inte många minuter till det att jag somnade, vaknade av att mamma ringde! Satan vad de lät i lurarna! hehe Tur att hon ringde annars hade jag hamnat ganksa många hållplatser ifrån där jag skulle av =)

Packade upp väskan sedan helgen, och kastade ner tvätten i tvättstugan, tänkte det är la lika bra att tvätta det så man har gjort det till man ska upp till Båstad igen på söndag. Sen har jag bara tagit de lugnt, umgåtts lite med familjen! hehe! VIlket hör till ovanligheterna! ganska trevligt! blev några  koppar kaffe =)

Annars har jag inte gjort mycket, förberett lite sen glott movie med brodern min..
har försökt få tag i min kära vän Evelina hela dagen, börjar bli lite orolig! Eftersom mobilen är nästintill fastvuxen i handen på henne! Hoppas hon överlever hajken! Ring mig gumman!!! <3

Nej, nu ska Nathalie sussilura!!! ZzzzZZz =)
Sov gott!
XOXO // Natha♥

Finn ett fel =)



Nu ska vi se hur många av er som kan hitta felet i den här bilen?
Hehe, såg det nämligen inte förrän idag=)
Lycka till!
XOXO//Natha♥

Mamma♥

Mamma
You gave life to me
Turned a baby into a lady

Mamma
All you have to offer
Is the promise of a lifetime of love


Mamma
You give love to me
Turned a young one into a woman

Mamma
All I ever need
Is a guarantee of you loving me


Mamma
You are the one that believes in me
Always supporting me


Mamma
You are my very best friend
I will always love you




Helg i Båstad

Fredagen började med en lång dag på praktiken i Malmö. Slutade lite tidigare än vanligt redan kl 17. heheh! =) åkte hem, tog det lite lugnt och packade ner lite av det ja skulle ta med mig till Båstad. Åkte och hämtade Evelina vid 21, sen vidare till Kävlinge, för att möta upp Figge och hämta hans bil, vilken vi skulle låna nu över helgen. hehe! längesen jag skrattade så mycket! Han sa att där fanns några saker som vi behövde veta innan vi åkte iväg. Tro mig det va inte en sak utan några hehe! Först och främst, efter krocken är han bagagelucka inte vad den skulle ha varit, så den gick inte att stänga när vi väl öppnat den, efter många tappra försök av både mig, eve, figge och Hilde. Men det gick verkligen inte i lås ( kan man säga så) hehe!  Sen va nyckeln lite sönder så man fick ta de super försiktigt med den så den inte knäcktes, baklamporna funka inte riktigt och sist men inte minst. Han varnade för att ta de lugnt om det böja regna, för däcken va lit slitna.. hehe vilket vi tydligt märkte av vid dagens hemfärd, eller hur!? hehe

Ajaa vi gav upp till slut, åkte ner till Preem för att tanka och handla, medan Sandie stängde så åkte jag och eve och lämnade Figge & Hilde på Gästgivaregården i Kävlinge, sen åkte vi tbx för att hämta upp Sandie, sen vidare mot Korsbacka för att hämta Corre. Hehe Corre fick visa sina dolda talanger, hon la sig på alla fyra och började snöra ihop bagageluckan =) hehe ! You rock girl!! Sen äntligen 2 timmar senare än vad vi sagt från början, rullade vi ut på vägen mot destination Båstad, mitt andra hem! (som jag just nu saknar otroligt mycket). Tror vi va framme någon gång runt 00.30, packade inte sakerna i lägenheten, sen föll vi direkt i säng. Lördagen Vaknade vi av klockan vid 7, hoppade in i duschen väckte corre som fixade Frukost. Sen väckte vi sömntutorna Sandie och Evelina. Klockan 8.15 satt vi åter i bilen, färd mot Ullared=)

En timme senare va vi framme på Gekås parkering, jag skämtar inte, där va så mycket folk att det va ren tur att vi hittade en parkeringsplats, och den va verkligen längst bort! hehe! Det blev ett par timmar inne i varuhuset, många kundvagnskrockar och galna människor. hehe! fattar det inte att man verkligen utsätter si själv för sånt! heeh! Men jag gilla det! Blev ett ganksa bra inköp för endast 1215:-, tänkte jag får spara lite om vi ska dit igen om någon vecka med mitt Båstadgang=)  Va hemma i Båstad igen vid 15.30 tror jag. Packade upp våra saker, och sen hamnade vi alla i den utbäddade bäddsoffan, helt döda! hhehe! Blev inte mat förrän runt 20.00 riktigt gott det va med tacos=) Sen va tanke att vi
skulle fortsätta kvällen på Pepes eller liknande, men viblev aldrig klara till det, så det istället blev det kortspel och vin. Men mysigt det med.




Idag söndag lämnade vi ett blåsigt och mycket regningt Båstad vid 14 tiden. hemma i Kävlinge kommun igen runt 15. Lämnade av folket, och papap hämtade upp mig och Eve hemma hos Richardsson. Sen bestämde jag mig för att glutta film, blev "Raise your voice" med Hillary Duff! Lovar jag har gråtit som en idiot...heheh! ritigt bra film! Har ni inte sett den så you have to!

Funderar på att gå ner och hämta ngt att dricka och sen gå och lägga mig, men är inte trött.... hmm! Nej de blir kankse en film till!

Ojjojjj... det vibrerar i mobilen... wonder who it might be?!?! =) hehe!
Nej vi hörs nog i morgon igen, då jag är åter på min praktik, där det finns så otroligt mycket att göra=)

Ses!
XOXO //Natha♥

Maybe one day....


We said we'd be friends maybe one day - give us one more try
I can't understand, it happened so fast
Many months have passed
Now suddenly we're not even talk

It hurts when I thought we had  chance
It hurts when I know that we blew that one
It hurts when together forever won't come true
It hurts when broken hearts is how it ends




Onödigt vetande =)

1. Vad heter du? Nathalie Rebecca Svensson
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Något tufft=) Men Nathalie fungerar bra
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Hette Rebecca under hela tiden innan jag döptes. Men tillslut valde pappa och då blev det Nathalie, men även Bianca & Nicolina va några förslag.
4. Vilket stjärntecken är du? Vädur
5. Vilken årgång är du? -89a
6. Vart bor du? Skåne-Löddeköpinge & Båstad
7. Bott utomlands? Nja, bara kortare perioder för praktik och dylikt, men I will soon =)
8. Flyttat antal gånger? 3 gånger två gånger med familjen en gång själv
9. Vart skulle du vilja bo? Spanien är högst på topplistan
10. Vilken skolklass? Guide & Reseledare 09 - Akademi Båstad
11. Vad vill du bli när du blir äldre? Guide och senare kanske frisör

UTSEENDE
1. Hur lång är du?
Skulle tippa på  ca. 168cm
2. Hur mycket väger du? Hehe, vågar inte kolla
3. Hårfärg och frisyr? just nyklippt, så  axellångt och mörkbrunt
4. Ögonfärg? Gröna/bruna
5. Mest nöjd med? Ögonen
6. Minst nöjd med? Vikten=) men jag satsar på  BEACH -09
7. Skostorlek? 39/40
8. Glasögon? Aa när jag läser och kör bil,men borde nog användas dagligen
9. Har du några piercingar/tatueringar? 2 piercingar och två tatueringar =) and more to come

FAVORITER

1. Filmer? Kan inte välja
2. Låtar? Just nu är det Takidas låtar som hörs från ipoden
3. Årstider? Sommar
4. Mat/dryck? Fondue & vitt vin
5. Djur? Hund
6. Färg? Svart, brun och grå =)
7. Parfym? just nu... Lancome Magnifique
8. Tv-program? Grey's Anatomy & Gossip Girl. Älskar serier.
9. Ämne i skolan? Innan var det soråk =)
10. Sysselsättning? Pluggar, jobbar  när jag inte pluggar. Om jag inte gör det blir de fest & shopping¨

KLÄDER

1. Vad använder du just nu för jacka? Varvar mellan skinnjackor och en grå filt jacka
2. Vad använder du just nu för skor? Beror helt på vilka kläder jag har på mig, idag blev det ett par svarta låga stövlar
3. Favoritfärg på kläder? Svart
4. Favoritmaterial på kläder? Bomull, brukar inte tänka på vilket material jag köper hehe =)
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Ett par nya jeans & en svart kavaj och ett par skit snygga stövlar från  Vagabond
6. Favoritaffärer? Hmm har inga favoritaffärer, köper där jag hittar något=) Men H&M slår aldrig fel
7. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Alldeles för mycket ibland
8. Favoritmärke? Inget speciellt direkt
9. Vad har du för byxstorlek? Hehe depends on
10. Vad har du för tröjstorlek? Same here =)

BLANDAT
1. Vad heter din morfar?
Han hetter Bonde
2. Var har du i din:
a) Jackficka just nu? Busskort, nycklar och en massa mynt =)
b) Skolväska just nu? Block, pennor, tuggummi, kalender och pengar
c) Handväska eller liknande just nu? Brukar bli en stor svart eller en mindre röd
3. Vad är du beroende av? popcorn, tuggummi och ögonskuggor
4. Vilket land kommer du i från? Sverige.
5. Vilken sorts lipsyl använder du? Whip stick från Lush med chokladsmak
6. Vad tror du på? Mig själv
7. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? Är döpt och konfirmerad så kristen är jag väl, men inte troende
8. Vad köpte du senast? en bussbiljett
9. Har du nåt husdjur? Yes en hund och massor av dammråttor
10. Var bor du? Oftast i Båstad om inte där så hemma hos Mamma & Pappa i Löddeköpinge

Dejt....


Nu ska jag ner i duschen en snabbis, sen ska jag gå och dejta kudden min, eller ja kuddarna =)
Ska bli riktigt mysigt! Sweet dreams! 

XOXO //Natha



Ser det mysigt ut eller vad!?! =)

http://www.familjetorget.se/familjetorget/images/kuddar.jpg

Torsdag-Malmö


Har nyss avslutat en uppgift jag fick utav dem på marknads- & optimeringsavdelningen. Göra statistik utav alla kampanjkoder. Alla köpta resor inom en viss tidsperiod från Malmö/Landvetter/Arlanda. Har tagit mig en sisådär 4,5 timme. Men jag klagar inte, för jag har haft något att göra iallafall! Blev en snabb lunch på stan idag, precis när jag skulle ta mig i kragen och bege mig tillbaka till LIAn, så va det precis som om himmlen öppnade sig. Jag lovar, det regnade som spön i backen! fick springa in under ett tak, för att inte bli alldeles plaskvåt. Så fort det blev uppehåll, blev det till att småjogga tillbaka till kontoret, och jag hann precis innaför dörrarna innan det började ösa ner igen! OTROLIGT!
Nu sitter jag inne på Mickes kontor, fick låna deet utav honom idag,, eftersom han skulle iväg på något i Danmark. Så här sitter jag nu och filosoferar.... spånar lite på andra delen av LIA-uppgiften vi fått. Vet inte ritkigt vilken attraktion/sevärdhet jag ska välja. Antingen en i Malmö eller någon/något som finns ute på Solresors destinationer. Hmmm ingen lätt uppgift! Har ni några förslag? Neej, nu ska jag springa och kisselura, sen blir det en kaffe och lite facebook =)

Ha det fint så länge!
XOXO // Natha♥

We made it =)

Mattias and the sunshinegirls, we made it! Klarade högsta betyg på inlämningen i kursen Besöksnäring & Värdskap! YEEAAHH!
Gitarren, bilderna och stumpjäsen gjorde susen, eller vad tror ni!!? Hehe! =)

- Då va man nyklippt och nyfärgad igen=) Känns riktigt skönt! Blev aningen kortare än tänkt, men de beror på den förra idioten som klippte mig. Klippt helt konstigt så Therese räddade mig och klippte en frisyr iaf=) Blev toppen!

Vet jag lovade bild, men hittar inte kamera sladden! ATTANS!! =)



Nos vemos a mañana amigos....
XOXO // Natha♥

Onsdag


Sitter på solresors kontor igen, har nyss kommit tillbaka efter lunchen. Mycket trevligt, blev mat på Thai Box på Gustav med Helena, Emma och Felicia. Kinesen hade visst svårt att förstå min beställning, beställde utan ris och räkor ist för kyckling, och vad fick jag?! hehhe joo kyckling och ris! men ajaja... de blev bra ändå! Efter en timme va det dags för oss alla att gå tillbaka till respektive LIA-platser. Så nu sitter jag här, ska snart åka hemmåt, ska ju till Eslöv idag! ajja, ha de toppen så länge, hörs säkerligen ikväll igen=)

XOXO // Natha♥

I morgon är det dags....


I morgon är det äntligen är det dags för att ta sig till frisören=) Verkligen behövligt och efterlängtat! ska fösöka lägga upp bild i morgon när det är ny fixat!


RSS 2.0