Inget är sig likt längre...


Inget är sig likt, i Nathalies liv längre.
Bit för bit, rasar det långsamt samman!
Tror hoppet om drömmarna och drömmarna om hoppet faller bort dem med!

-Livet, hoppet och drömmarna!



hosthost!

Idag är det torsdag, å det känns verkligen som vilken annan dag som helst!
Klockan börjar närma sig lunch, magen kurrar å natha är hungrig!
Tur att ja snart ska kila på lunch och sen köra vidare till frisören, ska bli riktigt najs att få lite färg i håret idag!
verkligen på tiden! snorar, harklar och hostar det gör jag de med! uch! å stackars mamma som åkt på lunginflammation!



Idag blev  jag helt klar med min LIAuppgift. Känns riktigt skönt att ha den klar! Någon annan som hunnit göra den?

Nu skriker magen-.-.. måste stänga ner... hörs senare!

tjingeling på er!

Puss o Kram skumbanan // Nathalie

Onsdagen den sjuttonde december tjugohundraåtta

Då va det onsdag igen då, attans vad tiden går snabbt -helt otroligt! Man hinner snart inte med, nästan lite kusligt så snabbt tiden går ibland. Det känns som om det var igår jag började gymnasiet, men i själva verkat har jag det avklarat och är på slutklämmen på min eftergymnasiella utbildning. Hade inte varit fel om tiden stannat upp lite, så man hinner få en chans att se vad som sker.  Ajaaa dock går klockan inte lika fort som dagarna, för just nu känns det som dem längsta timmarna i mitt liv, väntar och väntar och väntar.... fast egentlgien ska jag inte gnälla, har bara 1,5 h kvar här idag =)

Känns riktigt skönt att veta att snart är de jul med en del ledighet. Ska bli riktigt skönt, ännu bättre känns det när jag nästan är klar med LIA-uppgiften, som våra så vänliga handledare har gett oss. Pratade med Jenny innan idag, hon erkände att uppgiften va skriven lite luddig. Men nu har jag fått lite mer klarhet i den, å tror jag kommer att klara av att skriva klart den redan idag =) YEES!

Satt idag och funderade lite, och kom på att min sista dag här på Jörns kommer att bli nu på fredag, den 19e december.
Då har jag varit här i 25 dagar. Som sagt helt sinnes vad tiden går, Känns som de va typ en vecka sen jag kom hit första dagen, å tänkte " vad har jag gett mej in på" =) hehe! Nej men måste säga att jag har haft en toppen LIA, å har fått lära mig en väldans mycket. Känns bra att gå här ifrån och med handen på hjärtat kunna säga, att jag är nöjd med LIAn och att jag lärt mig något! Det ni =)

Jag har fortfarande några julklappar att fixa innan dagen med det stora J.:et. Men det ska jag nog hinna göra i helgen. Eller vad tror ni? Har iallafall Båstadtjejernas klappar klara =) Emma du kommer döö när du ser din julklapp, jag tänkte pimpa den, men jag tror jag överlåter det till dej, så jag skickar med lite pimpstuff =)

Har snart rimmat ihop något litet till er alla, så ni får inte öppna julklapparna förräns ni gissat vad det är! snällt va?!

Nej nu ska jag försöka rimma ihop ngt till mina kära vänner här himma! får la se hur det går. Evelina är snart klar, men Corres hmmm inte lätt detta! hehe!
Nu tänkte jag kila, ta en kopp te innan jag ska stänga ner å  så för dagen.

Å ni... glöm för Guds skull inte att titta på Bonde ikväll! TV4 kl:20.00
Today is the day! YEEEEAAHH!


XOXO // Nathalie Rebecca Svensson <3

28 dagar kvar!

Ville bara meddela alla i GR09 och andra som bryr sig att idag är det bara 28 dagar kvar till vi åker till Egypten med Apollo! Kommer bli så nice! Längtar verkligen efter lite värme, nu såhär i vintermörkret!


sextonde december tjugohundraåtta

Hej på er=)
Har legat lite på lat sidan, med bloggen men de ska bli ordning på detta inom en snar framtid =)
Sitter just nu på kontoret, å degar väntar på att klockan ska bli 17.30 så jag kan brumma hemmåt!
Hmm undra va de blir för mat hemma ikvälll, kankse har mamma grejat ihop ngt smarrigt.. eller kanske något helt vanligt å inget avancerat alls! hehe! hon har kankse till och med inhandlat några julklappar till mig idag, för jag tror att jag varit snäll =)

Va å fixade naglarna och ett besök hos tandläkaren igår. Tandläkaren kunde vi hoppas, gjorde ont å tog en massa onödig tid! Naglarna dock var väl behövde en timmes omsorg. Då dem verkligen så för jävliga ut. Hade inte gjort vid dem på typ  8 veckor. Så nu är dem lagom långa, nylackade och med en lite snygg dekoration på köpet =) RIKTIGT NAJS!
Blev dock en dyr tur, då jag fick köra fram och tillbaka till båstad för att ordna detta, samt 400:- för naglarna.Men som man säger, "Ska man vara fin, får man lida pin"

Klockan 06.21 i morse vaknade jag av att hela huset skakade.Fattade ingenting, trodde jag drömde. Sprang ner till mamma, hela golvet gungade. Hon hade också märkt det, då var de tingen dröm!!
Har idag upplevt mitt första jordskalv, som jag lagt märke till. Måste säga att det var riktigt obehglit att vakna till de, ch ite rktig veta vad som händer. men ändå ganska unikt för mig, och ja kommer att bära med mig detta LÄNGE!
Tacka gud för att det bara varade e knapp miinutt. Tros att det bara va 4,7 på richterskalan så skakade det  ORDENTLIGT!

Ajaa nej nhu ska jag plocka undan lite, innan jag ska kila hemmåt...
Funderar lite på vad jag ska göra sen ikv... det Blir nog ett avsnitt av G.G ikväll! Längtar redan, å längtar ännu mer tills onsdag, då det är Bonde finalen!!!!
Håller tummarna för dej Wille!

Kram på er!
Nathalie<3

G.G & popcorn

Kom hem från LIAn lite tidigare idag, var inte mkt till kö ute på vägarna idag konstigt nog. Brukar vara metervis långa andra dagar, ajaa ska inte klaga. När jag kom hem fick jag inte en lugnt stund, blev till att baka lussekatter, brorsan å pappa hjälpte tom till =) hehe!

Sen blev det så klart BONDE, som jag längtat, fast jag trodde det va idag som dem skulle välja, ajaa en vet vi iallafall. Magnus väljer Emma =)

Vem tror ni dem andra väljer?

Sen valde jag att sätta lite lyx på kvällens slut, blev popcorn och de senaste avsnittet av Gossip girl! OTROLIGT bra!!
Nu väntar tandborstning och sen bingen!

Sov gott alla!

Puss & Kram

Miss N as a child =)

Trycker runt lite på datorn, å hamnade bland bilderna. Hittade några på mig sen jag var liten, sisådär 3 år eller något!
Tänkte delge några av dem här, snällt va?!


1 timme & 8 min kvar =)

Känns verkligen som ja räknar ner varje sekund och minut, tills jag ska sluta! är verkligen inte på topp idag, trött och hängig, vill egentligen bara hem till sängen. Fast först när jag kommer hem blir de lussebak med mamma sen Bonde! Älskar Wille, Peter måste välja honom! Så sööta <3 tiihih!

Blev ett avbrott här va tvungen att hjälpa till med lite bekräftelser samt reseprogram för de kommande resorna inför helgen. Men nu är jag back on track again! hehe eller halvt iallafalll, sitter med min egen laptop i fikarummet å dricker te =) Har slutfört mina sysslor för dagen! LOVELY!

Heeheh förresten här är en "endags praktikant" hon är svin lik Marika i min förra klass SpTur3, för er som vet vem hon är! De är sinnes, jag trodde först det var hon, men ikke!

Ajaa, känns som detta inlägget va helt onödigt hehe men hr inte annat bättre för mig. Så detta blev ett sätta att fördriva tiden på! Funderar lite på vad jag ska köpa å ha på mig på nyår, klänningen jag hängt undan visade sig ska bäras av någon annnan, inte minst Cornelia, och vem ska jag int epå samma nyårsfest som, JO Cornelia, alltså kan jag inte köpa den, då kommer vi ju se ut som twins! ahaha Så någon som har något förslag på vad man kan ha på sig och var man kan köpa detta?!?!


Nej nu ska ja kisselura!

Yeees, bara 3 timmar och 13 min tills Bonde börjar , ME LOVE!!!

XOXO / Nathalie


PANIK!

Sitter här på kontoret i Malmö igen, fast jag inte har väldans mkt att göra här så känner jag ändå hur paniken kryper sig inpå mig. Har inte köpt några julklappar, men jag vet dock vilka jag ska köpa till och ungefär vad jag ska köpa. Måste bara ta tag i det, å det måste bli snart. Tiden är knapp!

Sen föll en tanke mig till, jag har inte ens tittat på LIA uppgiften som ska vara klar till den 5 januari. Tog fram den nu i all hast, å ska jag vara ärlig så vet jag inte vart jag ska börja. Känner verkligen inte för att skriva en ekonomisk beskrivning över mitt LIA företag, å inte nog med det jag ska göra en SWOT analys också samt förbereda inför en oppenering. SINNES! orkar verkligen inte!


-Är det någon annan än jag som känner så här???



händelser i ordbajs inlägg =)

Då sitter man här igen, på kontoret efter en mycket händelserik helg i tyskland. Åkte från lund i fredags morse kl.05.15 och vidare mot Rostock för att besöka deras julmarknad. Vår sista anhalt den dagen blev Magdeburg, där vi skulle tillbringa de två kommande dagarna,på hotell Ratswagen. Mycket fint och centralt beläget hotell, nära till de stor shoppingdestrikten, C&A, Karstadt och många fler samt julmarknaden. På vägen hem besökte vi även Potsdams julmarknad, vilken jagmåste säga va den finaste av dem alla. Men måste erkänna att jag är  ganska trött på allt vad julmarkander heter vid det här laget. Resan var mycket lärorik och reseldaren Åke, lärde mig verkigen mycket.!

En kort resumé av min helg, nu sitter jag här på kontoret och inväntar minuterna, bara 26 min kvar tills jag slutar. Ska blir galet skönt att få komma hem, är innelrigt trött. SKa hem och alga thaimat =) mumjsigt! recept a'la matte patte =)
Ikväll blir det nog bara slappe på soffan, ska ringa mina kära töser å snacka lite med dem, å få lite info om helgens bravader! hehe sägs ha hänt en del! hehe! Sen ska jag fösksa klura ut dem sista julklapparna, så jag snabbt kan inhandla dem på lördag efter jobb.. .. på söndg bär det av till Båstad, mitt kära lilla hem! lär dock vara tomt utan mina kära båstadvänner. Men nog fiinns där en filur där som lovat att bjussa på kaffe när ja kommer dit =) hehe!

Måndagen blir ett break från LIAn, ska till nagelbyggaren kl.7.15 på morgonen, sen tandläkaren runt 16.30. Så jag har ungefär 8 timmar att slå ihjäl där uppe. Så om någon har vägarna förbi Båstad eller bara känner för att hänga på är ni välödans välkommna =) tisadgen blir de LIA igen...

räknade faktiskt dagarna jag har kvar här på JÖRNs å jag kom fram till att det är ungefär 8 dagar. sen har jag mitt efterlängtade jullov =) hela vecka. 1
Nej nu ska jag kila, packa ner mina saker och fixa lite... se å hörs

tjingeling

XOXO // Nathalie

RSS 2.0