Om ni vill veta...

Om ni är nyfikna på vart jag ska så kommer här en länk till apollos sida där ni kan läsa lite om stället och se ltie bilder från hotellet där jag ska bo, och tillbringa dagarna med föreläsningar =)


http://www.apollo.se/Travelling+with+apollo/Catalogue/Egypten/Hurghada/Hurghada/Hotel/Arabia+Azur+Resort.htm?Search=True&CountryTrackerId=2781&DestinationTrackerId=2883

Ska försöka uppdatera bloggen så ofta jag kan under resans gång, så ni vet vad vi sysslar med där nere och vad vi lär oss på utbildningen med Apollo.


Ciao!

Då var det äntligen dags!

Ja då var dagen här. Egyptenresan som varit så långt borta är äntligen här. Klockan 03.00 lämnar vi Båstad för vidare busstur ner till Helsingborg för att hämta upp några. sen vidare till Kastrup. Flyget beräknas avgå runt kl7 i morgon bitti, så om allt går som det ska, så är vi  framme i ett förhoppningsvis varmt Egypten någon gång runt klockan 13.
Sen väntar en tre veckors lång vistelse i detta för mig nybesökta land. Kommer säkerligen se och uppleva en mängd olika saker under tiden där med Apollo. =) kommer kanske tillochmed hem med en solbränna *hoppas*

Nej nu måste ja verkligen återgå till min packning, vilken ja inte alls kommit långt med! Sen får jag fint besök av Julia och Emma! Blir tacos och snackekväll innnan vi ska bege oss ut kl 3 i natt.

Trots att detta ska bli OTROLIGT roligt! Kommmer jag sakna mina sötisar där hemma i Kävlinge kommun,För att nämna några.....

Evelina mitt hjärta <3 Louise, Sandie, Corre ... ja å alla ni andra (icke nämnde INTE glömda) å självklart grabbsen!

Har mobilen med mig, men nås lättast via sms eller helst på mail! sköt om er allihop! Åter i Sverige den 3 februari


Pusspuss

Nathalie

Då var det nytt år, 2009

Då var det nytt år och det har redan gått en dag och några minuter på det nya året. Å hittills kan jag säga att jag är ganska nöjd med början på det här året. Nyårskvällen firade jag med några vänner i Kävlinge, med god mat och dryck. Rumlade i säng runt kl.5 efter fyllesnack och rostade mackor med mamma. Vaknade till och från hela natten, vilket slutade med att jag steg upp klockan 15.10 Helt siinnes måste jag säga! ÅNGEST varning på detta! har nog aldrig hänt att jag sovit så länge. Ajaa, utvilad blev jag iallafall.

Blev slappe hos louise idag, med pizza och tv. Mycket trevligt! Å nu sitter vi typ bara och glor, och planerar våra nya liv. hehe! Får se hur detta kommer att gå/sluta.

nej nu ska jag vara lite social. Ha de bra folk!


XOXO// Nathalie

RSS 2.0