Lush & Förkylning

Hejsan=)

Då sitter man här åter igen, hehe kostigt att det första man gör när man kommer hem efter att ha varit iväg några timmar, är att sätta sig framför datorn... Galet egentligen! Att man verkligen är så beroende av den!
Ajjaa kom nyss hem från jobb, har varit ganska lugnt idag, men ändå att göra så att tiden gått hyffsat fort. Finns inget drygare än att stå av tiden. Då man tänker att man har tid till sånt små plock, typ damma av hyllor, fylla på, ställa i ordning, diska eller sopa... Men då gör man helt pötligt det¨på knappt en timme, sen står man där igen som ett fån och försöker hitta på något att göra! Ajaa.. konstigt sånt där!
Har snorat mig i genom dagen, varvat med alvedon. Eftersom jag av någon konstig anledning åkt på förkylning och feber... hrrrmm Evelina, kan du vara boven till detta??? hehe älskar dej ändå gumman <3

Pratade med Cornelia innna idag, hon va sugen på Takida konserten den 31 juli, hmmm det är jag med som tusan! får hoppas man är hemma i Sverige då med! =) Hoppas hoppas!

Hehe  är propp mätt, fick tacos till middag nu när jag kom hem, var ett tag sen så det smakade riktigt bra! =)
Men nu kan mna knappt röra sig... hehe får lägga mig i sängen nårra minuter och jäsa...Fan vad det ska vara drygt att gå och vänta... kan dem inte höra av sig snart..... vill ha allt klart innnan jag bestämmer vidare något!

Ajaaa måste chillla lite nu!

Later <3
Happy Birthday Bubble Bar             Pineapple Grunt                Happy Bubble
Förresten beställde nya saker från Lush Retro =)

New week =)

Igår måndag, gjorde jag inte så värst mkt, ringde runt till en massa folk, mycket att fixa nu innan man ska flytta=)
Sen på kvällen runt 19 åkte jag Evelina, Sofie & Louise till Lund för att käka fondue på Sandra =) Galet gott, jag kan med säkerhet säga att vi gick därifrån med fulla magar, Fy fan vad mätta vi blev, kände sig spyfärdig resten av kvällen sen!
Åkte en sväng till Kävlinge, träffade ullis & calle, sen besökte vi Hilde, där vi också stannade ett tag =) kollade film och snackade skit! trevligt!

Idag vaknade jag med en ordentlig förkylning och halsont och hosta! Måttligt irriterande eftersom jag ska åka iväg till Kreta på Söndag, inget kul att vara sjuker då! Får hoppas att de gått över tills dess! Ajaa kl 13, idag hämtade Lollo mig, och vi körde till IKEA =) nicenice! Blev ett ordentligt inköp inför min kommande flytt.... Lollo spang runt där och hjälpte mig att fylla vagnen, vilket vi gjorde ganska snabbt! hehe!
Blev en del vinglas (extra sånna vardags) dricksglas, groggaglas, skärbräda, tallriksservis, burkar, bestick, och en massa mer=) Får nog ta en sväng dit igen snart! Inhandla mer=) Innan vi åkte hem blev det självklart en kebab på Värnhem, me gusta mucho! Finns inget ställe som gör godare kebab!!!! Sen bar det av hemmåt, med en sväng inom JYSK, där vi handlade badhanddukar, riktigt fina stora röda =)

Och nu är jag här, har varit en sväng ute med hunden och nu kallar pappa! får ner och hjälpa honom!!! =)

Ha de fint allihopa=)
Ciao! Nathalie <3

At Work!

Tjolahoppsan!
Då var det åter dags att jobba, ska inte klagar, brukar inte ha allt för krävande arbetsuppgifter =) Står här och andas in det underbara dofterna från allt i Lush butiken! Kan man annat är älska denna butik? Nix? =) I love it!
ajaa,, jobbar iallafall ensam idag mellan 10-13 så de är ganska lugnt, får dessutom dubbelt betalt, jag gillar röda dagar! =) Sen efter jobb bär det av mot Eslöv, för att fira Midsommar tillsammans med en mssa folk jag inte känner till, tillsammans med Eve & Lollo. Så det blir nog nice ändå! synd bara vädret är som det är, vad är det för fel¨på sol och värme? hmm!! Hoppas det inte regnar iallafall! Btw, TACK Cornelia för du grejade me bloggen, blev mkt tjusigare så här! my computerfreak =)
fan det stör mig att jag jobbar idag, jag som skulle köpa nya jeans.... blir nog  inget av det, om inte mamma är extra snäll och åker ut här, för att göra mig den tjänsten, eller så kan jag kanske fjäska för Evelina...hmm! får se vem som nappar på förslaget först =) heehhe!
Ajaa... nej nu får jag göra någon nytta, typ ställa allt i ordning, så det ser lite snyggare ut =) hehe!

ha det fint fuckers =)
Pusspuss Natha<3
None

Beskedet

Kollade brevlådan idag, och där låg det, ett vitt kuvert stämplat från Akademi Båstad. Genast blev jag nervös, inför att öppna det. Men jag tog mod till mig och öppnade det, det skulle öppnas i vilket fall som =)
beskedet jag fick var MYCKET positivt:

" Välkommen Nathalie till Guide & reseledare! Vi vill med glädje meddela att vi tror att du har de bästa förutsättningarna för att klara utbildningen ch därmed har blivit antagen till vår kvalificerade yrkesutbildning Guide & reseledare, 40 poäng!"

Så stod det, i korta drag i mitt antagningsbesked =) Nu måse jag leta bostad, Evelina påminnde mig just om att det bara är mindre än 2 månader tills det att jag måste flytta. En del av mig vill göra det, en annan del vill verkligen inte! Vill inte åka ifrån alla här hemma, men sen å andra sidan rör det sig om knappt ett år, och jag kommer hem så ofta jag kan och på helgerna. Men det är väl en del av livet antar jag, tur är väl det att det inte är så långt hemifån. Tar ju bara en timme med bil dit. Så får hoppas att mina kära vännner tittar förbi lite då och då=)

Så nu blir det till att spara money, vilket jag är så oerhört bra på! Inte! ehehe Men det ska nog gå!
Nej nu ska jag hoppa in i duschen, och göra mig i ordning, mår så förbaskat illa idag bara.. Ajaaa....

See ya!

Besitos de Natha<3

En helt vanlig onsdag, med konstiga tankar

Solen har bannemej tittat fram idag, anar inte hur glad Natha blev, när hon insåg att det va shortsväder =)
Kan man annat än älska solen`? ehh neejj tänkte väl det=) Efter dusch och några minuter framför tvn åkte jag till mitt kära jobb, Lush på center syd, för att besöka min goa kollega, snacka lite skit med henne å lillsyrran, sen blev den en "tuttis" hehe på grafitti =) mumsigt!  Kan asså inte glömma din kommentar "hon har nog inte alla hemma" haha! sen kom där en rad andra finurliga påhittade '=) du är för go! du förgyllde min dag idag! Tack Pammii!

Åkte hem, glodde lite film på datan,i brist på något annat... "A boy girl thing" faktiskt ganska bra film. Sen blev det en tur till Lödde Krog för att se Sverige förlora fotbollen. Värdelöst asså! fattar inte hur dom kunde spela så förbannat dåligt! Ajaa.. EMelie å jag körde en sväng till shell för att utföra några ärenden, mötte Malin, Jerry, Lovisa och Simon! Kan inte fatta att du lämnar Sverige för gott i morrn Simon! Känns konstigt! Kommer iallafall finns kvar här för Lovisa, kommer bli tomt utan dej! Får ta och hälsa på dej nere i Holland =)

Nu sitter jag, eller ja, halvligger ner i min säng, lyssar på Sting, Fields of Gold, nog en av de bästa låtarna genom tiderna! Kan man annat än älska den låten? Får mig att fundera och tänka en massa....förstår inte vad den konstiga känslan vill ha sagt, som jag har inom mig. Det känns som om jag är jätte glad och förväntansfull men samtidigt är jag ledsen och osäker på mycket. Men jag kan inte sätta fingret på vad det egenltigen är den vill ha sagt! Vet bara att den är konstigt!

Fick ett sms precis.... " Tron på något borta för längesen, men hoppet är det sista som överger en" Vettiga ord faktiskt! Du vet vad du betyder för mig innerst inne! Vet inte vad jag hade gjort utan dej! <3

None

Tengo muchas cosas en mi cabeza! Tengo qué dormir que olvidar!
Nos vemos a mañana, Besitos de Natha<3


Best song ever!

Feels Like Home To Me - Chantal Kreviazuk


Somethin' in your eyes, makes me wanna lose myself
Makes me wanna lose myself, in your arms
There's somethin' in your voice, makes my heart beat fast
Hope this feeling lasts, the rest of my life
If you knew how lonely my life has been
And how long I've been so alone
And if you knew how I wanted someone to come along
And change my life the way you've done

It feels like home to me, it feels like home to me
It feels like I'm all the way back where I come from
It feels like home to me, it feels like home to me
It feels like I'm all the way back where I belong


A window breaks, down a long, dark street
And a siren wails in the night
But I'm alright, 'cause I have you here with me
And I can almost see, through the dark there is light

Well, if you knew how much this moment means to me
And how long I've waited for your touch
And if you knew how happy you are making me
I never thought that I'd love anyone so much

It feels like home to me, it feels like home to me
It feels like I'm all the way the back where I come from
It feels like home to me, it feels like home to me
It feels like I'm all the way back where I belong
It feels like I'm all the way back where I belong



None

Studenten 13 juni 2008

Fredagen den 13 juni, började med att jag gick upp ganska tidigt för att fixa allt inför den stora dagen. Jag duschade, tog på mig min nya vita jeansklänning, och började locka håret, och sätta i löshåret =) Var tvungen, studentmössan var för stor så var tvungen att hitta något att fylla ut den med=) ehheh det fick bli en rejäl extention! Men de blev ganska snyggt, för att vara gjord utav mig på någon minut. Runt 9 tiden då kläder, mössa och visselpipa och spritpåsen var redo, åkte jag och pappa för att hämta upp Evelina, som också var galet på G. RIktigt snygga var vi i vita kläder och mössor =)

Runt kl 9.45 var vi framme i Lund, pappa släppte av oss vid stadsparken, där vi möttes av andra studenter från andra friskolor, tillsammans sjungande "för vi ska ta studeten" och visslande gick vi in i parken, där vi mötte upp dem andra i klassen, för att ha champagnefrukost, men champagne och jordgubbar! Galet mysigt hade vi där i solen, alla tillsammans på filtar vid den stora fontänen skrev vi i varandras mössor. Helt plötsligt öppnade sig himmeln, och det började spöregna, alla sprang i panik för att hitta någon sånär torr plats att fortsätta på!Hälften försvann i mot stan, men jag och några till valde att stanna under några buskar, och invänta solen! Vilken kom igen efter några minuter.

Festade vidare och sen var det dags att åka tillbaka till skolan, tog bussen för stackars Emilia som brytit tån på måndagen inte kunde gå så långt! Tog den gröna stadsbussen mot St.Lars för sista gången! Kändes riktigt bra, passade på att plåga medresenärer och chauffören med vår dags plåga... "för vi ska ta studenten, fy fan vad vi är bra" och "jag är inte full, för jag är laktosintollerant" med flera=) Riktigt härligt, alla var lika laddade!

Väl framme vid skolan, fortsatte festen, sen en liten samling i klassrummet innan lärarmiddagen. Middagen bestod av någon pasta gratäng, kyckling spett och skinka, melon grönsaker och frukt! Och självklart alkoholfri cider =) hehe! Många roliga tal och även en del sorgliga hölls under middagen!

sen blev det samling igen, för utdelning av stipendium och presenter. 20 min innan utsläppet sjöng vi karaoke i föreläsningssalen, som vår kära rektor Bertil snyggt hade fixat ihop! "we are the champions" & "I wanna rock" med flera =) riktigt skoj!

7 min innan utsläppet stod SpTur3 min klass alltså fett laddade i korridoren innanför dörren. Skrek, sjöng och jublade. Vi ville bara ut! Kan inte beskriva med ord vilket tryck där var! Prick kl 17.00 öppnades dörrarna, och vi spang ut! har nog aldrig känt mig mer laddad i hela mitt liv! Var så jävla lycklig!! LEtade upp familjen som stod med min skylt en bit bak! Måste säga att dem varit snälla med val av bild!=)

Flaket hämtade oss ca, 17.30 vilket tog oss runt i Lund i ca 45min. Bästa jag gjort i festväg! Grymt härligt att få vara där tillsammans med alla i klassen! Blev avsläppta vid skolan igen 18.15 där Bengt hämtade mig och Evelina i sin chevrolet impala 57 röd stor bil, med vit skinnklädsel, sjukt fin! Körde hem till Evelina först och släppte av henne, sen bar det av hem till mig! tutande gjorde jag enté på baksidan! där jag möttes upp av hela släkten och en massa andra bethydelsefulla människor=)
Blev presentmottagning och sen serverades mat i tälten i trädgården vid poolen!
Helgrillad gris, med potatiossallad och bullar! Mumsigt värre!
Kvällen fortsatte med mat, dricka och tal tills det var dags att ge sig vidare... gikc hem till Evelina, för att senare ååka in till Lund, och efterfesta på Tegnérs matsalar! Fett roligt var det!
Så det var min student i stora drag! Tack alla som var med och delade denna lycka och stora dag med mig!



Säger bara det, studenten 13 juni 2008, best time ever! kommer sakna alla i SpTur galet mycket, fattar inte riktigt att det verkligen är slut på allt vad skola heter. Är verkligheten som gäller nu! Shiiit tänker jag! Har jag verkligen blivit så här stor att jag snart ska börja klara mig på egen hand, snart dags att lämna mamma och pappa med. Shiit, får panik, vart tog all tid vägen, var ju inte alls längesen jag var liten och gjorde allt med familjen  under sommaren, och räknade dagarna på sommarlovet, tills skolan skulle börja igen. Jajaa....this is the reality! bara att gilla läget! Men de ska bli skojj.. 
 
KOMMER ALDRIG GLÖMMA ER I SPTUR 2005-2008 BÄSTA TIDEN I MITT LIV <3

skålmössaeve och jagutgångbilen

YL <3

-YL-
Take me back, to that place and that time where everything were so damn wonderful!
I wanna go back! I keep dreaming about that moment, and I really hope that we'll meet again! In a different time without any obstacles which stops us from doing what we are meant to do! You will always bee in my heart, forever and always! No matter what! Keep fighting for what's right! It's going to be fine, I can feel that! You keep the hope, and never give up! We'll be there someday, you and me together! <3


RSS 2.0