Dumdryg!


Dumdryg är ett synonymord för många andra bra ord, för något som är drygt!
Ett mycket bra ord tycker jag, eftersom det kan användas på så många olika sätt och vid så många olika tillfällen.
Så helgen kan sumeras med ett ord; DUMDRYG!

Hoppas ni annars haft en toppen helg hittills, vem vet det kanske ordnar sig när du minnst anar det!

See Ya Fuckers!

Ljug inte!



Så förbannat trött på folk som ljuger! Varför inte säga som det är, och stå för att man inte vill!
Finns tydligen tid och pengar för mycket men tydligen inte för det som ska vara det "bästa" man har!
Ritkigt trött på detta nu! Håller verkligen på att flippa ut, orkar inte med det! Men som sagt, i slutändan är det inte jag som förlorar på det! Är bara riktigt less på detta nu! Hoppas där finns någon liten människa därute som hajjar till, och förklarar att det inte går att betee sig hur som helst längre! I have had enough!!!!

Lär er för fan att säg NEJ om ni inte vill, annars kör folk över er!
Så trött på detta!!!

Hejdå!

Smärta!


Smärtan i foten vill inte försvinna. Det pulserar och värmer så jag håller på att bli tokig!
Har försökt sova, men går verkligen inte! Tagit alvedon vad jag kan, men det verkar inte vilja hjälpa det minsta!
Får hålla tummarna på att det försvinner snart, tills i morgon om jag har tur, vilket jag har haft dåligt med de senaste dagarna.... skönt att vara hemma i Lödde. Mycket lättare än att vara ensam!

Tack än en gång för hjälpen! <3

Grattis Gustaf ochTack Erika!


Hejsan=)
Då var man hemma i Båstad igen, kom nyss hem från akuten i Ängelholm. Har fått blodförgiftning i foten, pga av ett jäkla skoskav! Så sjukligt irriterande!
Men de blev kryckor, penicilin och alvedon för hela slanten! Så nu ska ja försöka kura till mig och friskna till i morgon, så jag kan åka till skolan för att gå på föreläsningen. Vill tacka gustaf för en toppen härlig kväll och hoppas att du får en toppen födelsedag på Madison ikväll. Tack så mycket Erika för att hjälp ikväll! Du är guld värd!

Nej ska försöka sova nu... See ya
Puss Natha<3

Tröttsamt!



Jadu det kan man diskutera, jag börjar fan tvivla! Är trött på det som det är just nu! Fattar inte vad ni sysslar med! Bara för att man inte befinner sig på samma postnummer eller i samma krets behöver man inte välja bort folk!
Så jävla trött blir jag! Ni inser det inte förrän det är försent, då är det inte jag som står där, för jag har inget att förlora! Jag vet vart jag har dem som står mig närmast! Men tro mig när jag säger att jag börjat tvivla!
Besvikelse, gång på gång! Ser inte ljust ut för er! Men ni får tillbaka det en dag, det vill jag lova er!

Men ha de bra allihopa! Har inte tid med er!




Won't dissapoint you



It feels good to have you here with me again!
I promise you that I won't dissapoint you, like I did before!
I'll prove that I've changed, changed to something better!
I'm the old me again!

Underbara Nattis

Nathalie, hon är bland de finaste människorna jag någonsin mött. Vacker på utsidan och ännu vackrare på insidan. Hon får en alltid att må bättre och hon lyssnar alltid när man behöver henne. Hon är en människa jag vill ha kvar i mitt liv föralltid. Jag kan nog inte klara mig utan denna änglasjäl.

Visst blev designen fin gumman? :)

Älskar dig!


First night in a new town=)


Då ses vi här igen, redan efter 10 timmar =) bra jobbat Natha. Sen om där är någon därute som överhuvdtaget är intresserad av mitt liv spelar ingen roll! hehe! Då ligger man i soffan i nya hemmet, ensam efter att familjen lämnat placet kl.18 ikväll. Har tagit mig igenom en film och några minuter av en annan psykad film One hour photo, på viasat 6. Känns riktigt bra det här, känner mig redan som hemma! tror detta kommer att bli fin fint! I morgon är dagen på mitt nya liv=) ett sundare liv=) låter riktigt bra va?! nu jäklar ska de hända grejer! Så nu måste jag förflytta mig in i mitt nya sovrum, och få min beautysleep, plikten kallar snart, hmm om ca. 9 timmar, är man tillbaka i skolbänken igen, NAAJS!!

Nej folk, nu ska jag dejta kudden!
Gonatt på er!
Synes i morgon igen
Natha<3

Numera bosatt i Båstad



Då var de mesta flyttat och klart, endast några småsaker som vi glömt hemma i Lödde, som pappsen och lillbrorsan kommer upp med om någon timme. Sen ska allt vara på plats =) Finaly! Mamma väckte mig vid åtta i morse, var något trött efter gårdagen. Då vi, Evelina jag och Cornelia var i Helsingborg och kollad på Takida, sjukt bra konsert! Lätt det bästa rockbandet jag sett live! Sen hämtade vi upp Sandie och åkte vidare mot Malmö, för att kolla läget på festivalen, och ta något att dricka.... Va något hungrig, så jag och Sandie bestämde oss för att köpa en kebab, hade dåligt med pengar så vi prutade på den, vilket funkade =) Men fy fan vad den smakade! smakade socker! riktigt äcklig! så den åkte i soporna. Sen prutade vi på två hotdog istället, riktigt goda va dem, annat än den förbaskade kebaben! Anyway, från en sak till en annnan =) jo som jag skrev så väckte mamma mig kl åtta, gick ner å käkade frukost och sen började jag packa det sista, vilket innefattar alla mina kläder, smink, dator och en del annat.... typsikt mig alltid ute i sista sekund =) Men jag tror jag fick med det mesta iaf'! Sen bar det av mot nordligare breddgrader =) och nu sitter jag här, i mitt nya hem ett år framöver. Har nyss fikat jag och mamma, ska snart ut och gå en sväng i stan, se om där finns något kul att köpa =)
Måste pysa nu, uppdaterar senare =)

Hasta luego =)
Natha<3

Regret!



Why does it feels like this?! Why did it went out that wrong?!
I hate it, but I think I have to realize it, that's life!
Don't know why it end up like this. What could we done to stoped it!?
I really want to have it undone, but It's to late. There is so much I want to say and do, which I can't now! Cuz it feels like it's really to late! There's nothing I can do about it, I think I just have to learn to live with it. And face the reality, how much I don't want it! I'm really sorry! If I got the chance to make it different, I would do that!
You'll always have a special place in my heart, where ever you are and whatever you do!
I'll keep the good memories closest, and as we both know, memories never die!
Someday we'll meet again in a differnt world!
Take care of what you have, one day it's to late!


Resumé av gårdagen och uppdatering av dagens aktiviteter =)



Igår blev det 25 års kalas i Kävlinge med hela tjocka släkten! Kul att träffa allt folk igen, Jenny du är otrolig! Men lätt att det blir en sväng upp till dej i Stockholm snarast! Då ska Svensson maffian röjja storstan =) Efter det bar det av mot Blekingegatan, möttes av en stor kram vid dörren, av Figge... du är för go <3 sen snabb tjöt med Cornelia, Sandie och Evelina i köket, innan vi beestämde oss för att åka till Skånes öde, Landskrona och besöka några vänner. Väl framme i Landskrona hamnade vi på Akropolis, tog en drick och satt och snackade lite.. riktigt trevligt faktiskt! Säger då det, Joel är inte klok! hehe lägger sig raklång på marken och skriker att vi inte får åka hem, jag skojjar inte om allt folk som satt där kollade konstigt! Undra varföra?! hehe! Ni är för goa!

Nog med gårdagen, idag vaknade jag ovanligt sent förstår inte varför men så är fallet. Började dagen med att lägga mej på soffan med täcket och mysa framför tvn med frukost. Kommer verkligen sakna det nu när man ska börja skolan igen...sen kom farmor och farfar och snacka lite, fick ett jätte fint halsband av dem! Man tackar <3 Sen blev det till att börja städa och tvätta, så att allt ska vara klart tills på söndag då jag lämnar lilla Löddeköpinge... Har bara lite kvar nu, så funderar på att hoppa ini duschen så jag iallafall har gjort det tills resten av familjen kommer hem. Känns inte riktigt bra att sitta och käka i pyjamas =) eller va säger ni?! hehe!

Ikväll ska vi hem till Sandie och fira henne, har köpt en riktigt fin present till dej gumman! hehetror verkligen du kommer att gilla den! eller va säger ni tjejer? =) sen får vi se vart vi hamnar, blir kankse en sväng in till Malmö festivalen som börjar idag, men inget bestämt vi får se vart vi hamnar =)

I morgon blir det TAKIDA på sundspärlan i Helsingborg =) Längtar!!!

Ha de underbart
Natha<3

Sista dagarna på sommarlovet =)



Då börjar sommarlovet, eller vad man numera ska kalla det, lida mot sitt slut. Kan inte säga att jag direkt gjort något speciellt överträffande i sommar. Jag har varit en vecka på Kreta och en vecka i Bulgairen. Det är nog det enda jag hunnit med, tycker jag allt var värd lite sol i sommar. Å nu sitter jag här, trött på Sverige och trött på detta eländiga svenska sommarvädret. Att det inte kan bli fint väder, vad har vi svenskar gjort för att förtjäna ständigt regn under hela vår semester?! Fattar det inte asså! Har varit ledig från jobb idag, riktigt skönt att kunna ta de lugnt, och gå runt och packa ner lite av de sista som jag måste ha med mej nu på söndag när jag ska flytta. Ja, tänk att man ska flytta, äntligen! Fast det dock bara är fram till maj månad, kommer det bli skönt att kunna få ha sitt eget, och köra sitt eget race. Å känna på verkligheten! Undra hur det är att bo i Båstad?! Känner ju inte en kotte, så de lär bli skojj, att få träffa och lära känna lite nytt folk =) Inte samma gammla nunor, som man alltid ser här hemma i Kommunen! Också kallad ett Big Brother samhälle! Nej om man kanske skulle ta och städa undan det sista på rummet, och sen hoppa in i duschen.
Ska hem till kusinen och fira henne, hon blir 25år. Gammal nucka det där =) hheh! Skojjar bara!

Men vi hörs, lovar att jag ska bli bättre på att uppdatera mitt liv, för dem de intresserar =)

Ha det underbart allihopa 
Natha<3

RSS 2.0