Jag vill...




Jag vill att du finns här

när jag behöver dig.

Jag vill att du tröstar mig

när jag är ledsen

Jag vill känna dina armar om mig

när jag behöver trygghet.

Jag vill att du ger mig all din kärlek.

Jag vill torka tårarna

och känna mig lycklig.

Men det går inte så länge du

inte finns här


Fick den utav Figge<3



Tisdag

Vill först börjar med att säga GRATTIS till min kära lillebror som fyller år idag <3


Då var de snart dags för sängen för min del, börjar tidigt i morgon, och de blir till att ta bussen dessutom. Eftersom ekonomin stryker med! Så Vale! Idag har jag inte gjort allt för många knop, men ändå en del =) Redan igår bestämde jag och Evelina oss för att hoppa skolan idag. För visst är det mycket skönare att vara hemma?!  Brosan väckte mig runt 9, då vi snabbt bytte från pyjamas till joggindressen =) Åkte till skogen, och gick en härlig runda i solen! Kan inte fatta att det kunde finnas en så vacker och fridfull plats så nära allt stimm! Blev en trevlig tur!

Där hemma väntade duschen, mycket skönt, Evelina kom och hämtade mig. Körde till Bjärred på "spaning" =)
Hälsade på Riad, va ett bra tag sen sist. trevlig och se den förvirrade saken igen.... eller hur Eve?! De blev både frier och guldmutor.... hahah! Det är faktiskt sant Lollo! =) Träffade även vår fd körlärare, Mats. kan tänkas så glad han var över att se oss.... =) Även vår kära HIF fantast var där! hahah!

Efter vår lilla tripp blev det en tur till Center Syd...i hopp om att hitta något snyggt till studenten... men shoppingturen slutade - full av ångest! Nojja eller vad!? Vad sa vi Eve, cambridge och vatten i 7 veckor?!? hehe! måste ske något drastiskt!

Kom hem igen, mamma pallade inte laga mat så det blev pizza.... brosan gick för att hämta... kommmer hem med fel pizzor... haah du är för sööt du! men men där spracck ju min och eves idé direkt! nya tag i morrn igen!...eller på torsdag blir de nog.. valborg i morrn ju! hmmm svårt dettta =) Sen åkte jag hem till Karin och provade den första biten på min balklänning...känndes mycket bra! den blir nog super fin när den är klar =)

Ikväll blev det mys i soffan med täcke och Spanglish, man kan bara älska den filmen! Me gusta mucho =)

Nej nu får jag ta mig ikragen!
It's bedtime!!!!!

See ya!

Besitos de Natha<3


Es la chica loca

Naglar och Fotboll

Måndag ...

Då var det måndag igen, början på ytterligare en ny vecka=) Studenten närmar sig med stormkliv! Längtar galet mycket! Idag har det inte hänt sådär värst mycket. Skola och sen blev det en sväng till Maxi i hopp om att dem skulle ha några biljetter kvar till Skåne derbyt, Malmö - Helsingborg. Men ikke! Så Eve och jag bestämde oss för att ta det som vuxna människor och acceptera läget och se matchen på tv ist.....Men först åkte vi till Sara som fixade våra naglar... galet snygga blev dem! kommer bild sen =)

Sen besökte vi en gammal vän på rotan =) blev fotboll & vin! mycket mys!  men matchen slutade dock inte som vi ville! Fan Malmö, vi fixar de nästa gång!

Sen blev det bingen =)


De gångna dagarna!

Hej hej hallå =)

Nu var det någon dag sedan jag skrev här... som alltid när man tappar bort sig i det, missar man även en del.
Så tänkte dra lite kort vad som hänt =)

Fredag 25 april - Åkte jag in till Lund för att ha min spanskletion, viken inte blev vidare lång, Innan jag körde hemåt stannade jag till på sjukhuset, där jag hämtade upp Cornelia. Sen bar det av mot Center Syd där vi mötte upp, Tina, Sandie & Eve. Vilka i ett desperat försök letade efter kläder till kvällens kommande utgång. Efter ett par timmars yrande körde jag och Evelina till Landskrona, till bilprovningen och sen inom Asmundtorp på vägen hem för att hämta upp Tanja, som skulle följa med oss till Malmö på kvällen. Kvällen som sedan tillbringades med god mat och trevligt sällskap på Elyssé i Malmö, slutade med en tur till karaokebaren ICE. Mycket trevligt blev det! =) Sandies tyska var ändå det bästa=) hehe!  du är för sööt gumman! Kom dock hem alltför sent, runt 4 någon gång somnade jag. Vilket känndes dagen efter då jag vaknade vi 7.30 då det var dags att göra sig i ordning för jobb.

Lördag 26 april - Jobb 08.45 var jag på plats på LUSH, Ganska sliten efter gårdagens bravader, Men vafan det var värt det =) Hade väldigt kul iallafall! Bara efter en timme får jag fint besök =) Figge kom in en sväng. Förstår inte, han tyckte inte synd om mig att jag var trött och allmänt sleten =) Heeh men kul att du tittade förbi iaf=) Runt 12 tiden kom Micke, Tina, Calle och Emelie förbi, då passade jag på att luncha med dem.  Blev en god burgare på McDonkan! hehe Gott ellerhur Tina? Senare åkte jag och Cornelia till Frattes, där Hilde Figge och Morgon (ak. Forgan) Hehehe! satt och spelade bort sina pengar =) Blev en mycket trevlig kväll där med! Sen när klockan började gå mot 1 åkte vi 5 i min lilla bil, till furulund för att kolla in folket på maskeraden! Mycket fina var ni! =)
Körde och lämnde Corre i Kävlinge, och jag fick väldigt  mysigt sällskap med mig till och från furulund.<3
Väl hemma blev det bingen direkt. Jobbet väntade kl 8 i morgon

Söndag 27 april - Vaknade vi kl 6, duschade och tog på mig mina extremt fina kläder, svarta byxor, serveringsskjortan, och mina nyputsade svarta skor=) sen blev det att gå till bussen vid 7. Framme i Malmö på Savoy runt kl 8. Dags att jobba! Verkligen jätte segt, men vad gör man inte för pengar. När jag sen kom hem så tog jag och mamma en sväng tlll Center Syd. Blev lite inköp att nytt schmpoo & balsam på LUSH. Mamma fixade även min skylt till studenten. Vet dock inte vilket bild det blev, Kommer skämmas röven av mig den 13e juni. Hehe nej men får hoppas att hon inte varit alltför elak. =) På kvällen blev det grillning hos Micke. Massa trevligt folk. Känndes nästan som sommar. Varmt, grill, vänner och mygg '=) hehe! riktigt mys va det!

Bilder blir till oförglömliga minnen!

image19

Man kan bara inget annat än att ÄLSKA det! 72 timmars sömnlöshet, party och nudlar!
Fan vad jag saknar det!
Ser oerhört pigga ut med tanke på vad klockan egentligen var =)

Honestly <3






Honestly I'm standing here
Afraid to be left behind
As twisted as it seems, I only fear love when it's in my dreams
But maybe it's time to forget and move on
Try to find the reason to love
Maybe It's time to let your love rain down on me







Bara för att =)

Galet härligt med sol om dagarna... idag tog jag, Evelina och Michelle tag i detta, och utnyttjade solen ordentligt. Vi åkte och köpte pizzaslaisar.... och åkte till klostergården och mumsade i gräset, medans vi gottade oss i solen =) Mycket trevligt <3

Hade bara en lektion idag, riktigt skönt, men kändes lite surt att behöva gå upp och åka in till Lund bara för att de skulle vara så! gjorde då inget över ansträngande! hehe gjorde nog inget alls faktikst! hehe gillar verkligen skolan just nu! Fast känns som den kommer ikapp en fortare än vad man tror.... får kanske ta tag i lite nu så man får någerlunda bra slutresultat=) eller vad säger ni?!

I morgon blir de skola, samma som idag, endast en lektion! men de får gå! Har prov i kultur och idéhistoria, och jag kan verkligen inte ett smack av det jag skulle kunnat till i morrn! Så får se om jag gör provet eller ikke! hehe =) Men sen på kvällen ska iaf jag och min babe, Eve åka till Malmö och stötta vårat vackra himmelsblåa fotbollslag, hålla tummarna att dem spelar skiten av dem alla! Vilket dem alltid gör =) ellerhur Figge? hahahhah! För du gillar väl oss, de blååee!

Nej, nu ska jag säga hejdå till mina kära små vänner jag har på msn... sen ska jag nog dejta Herr.Kudde =)
tycker oerhört mycket om honom =)

Ses och hörs!
Puss på er - Natha<3



 

image16

Å vad jag vill tillbaka till solen, havet och människorna i Marbella!




En helt vanlig tisdag!

Hejsanhoppsan=)

Kom nyss hem från Kävlinge,har varit och besökt mina kära vänner, Figge & Hilde. Kollade fotboll, men Hilde somnade inom väldigt kort, ovanlligt.... nej! =)

Å nu ligger jag här i sängen, med min kära laptop på magen, och försöker få till några rader här, även idag.

Fick ett samtal utav hjärtat mitt, Cornelia. Stackaren har blivit inlagd! =( kramar om! Hoppas verkligen att du blir bättre snart. Hatar att se dej må så dålig och ha så ont som du haft! Krya på dej hjärtat <3

Btw, idag ringde dem från Akademi Båstad, och ville att jag skulle komma på intervju för vidare uttagning till KY-utbildningen. 19 maj ska jag och Josse åka till Norrvikensträdgård, och visa dem vad Lödde/Dösje är för något =) hehe! Får se hur det går! Det kanske blir en reseledare/guide av mig ändå, en vacker dag. Vi får se hur det tar sig!

Neej.... nu får jag kankse ge min kära kudde till dejt en chans...... =)




Ses och hörs i morgon darlings <3
Puss Puss
Natha<3image15

Lite bilder från Marbella=)

                          
image8
MINA RESKOMPISAR - Pepa, Milou & Johanna

image9

Vår fina, dock iskalla pool=) Men vi gillade den!

image10
Borsta tänderna var det jag=)

image11
Resans favoritdricka =) MalibuCola..... Me gusta mucho =)

image12
You have to love Marbella <3

image13
Och med denna knasbilden, avslutar jag för ikväll!
Lär komma fler bilder inom kort=)


HASTA LUEGO AMIGOS


Äntligen!

Efter några dagar klydd med datorn, funkar den äntligen igen =) de är först när den inte funkar man verkligen förstår hur mycket man behöver och saknar den.

Då var jag hemma från Spanien igen, kom hem den 14 april, på kvällen,. Saknar verkligen tiden nere i Marbella, ska utan tvekan dit igen, så fort jag bara kan! Kan inte annnat än att älska det stället. Är nog mitt paradis på jorden hittills....iaf =) Saknar folket där nere obeskrivligt mycket! Men samtidigt ska man inte klaga, har ju helt underbara vänner här hemma med. Som jag saknade oerhört mycket när jag var borta!

Well, vad har jag nu gjort för något=) Pratade nyss med mitt lilla fittnylle ..hahahha R.H längesen jag flabbade med dig, verkligen kul! Ska bli intressant att se om det blir en kostym från H&M eller Armani =) Jag röstar på H&M, dock bara för att jävlas.... "Jag gillar det!" Annars har jag inte gjort så mycket idag, skola och sen jobbat till 20.30 på Lush. Mycket givande....ellerhur Pamela=)hheheh!  Känns som jag ska byta till telenor =)

I fredags firade jag min födelsedag, med mina nära och kära! Var inte meningen att det skulle bli något stort utav det, men festen blev riktigt lyckad. Mycket trevligt att så många av mina närmaste vänner kunde komma, och att alla va på så nice partyhumör. Sen måste jag tacka för alla superfina presenter jag fick! Säger bara det, vem vann egentligen när vi spelade "Kampen mellan man och kvinna"? Jo för det va Jag, Tina och Jeanette=) Känn er underlägsna Figge och Hilde=) hehe! Inte lika kaxiga efteråt som före spelet.... <3 men tycker om er ändå!
Blev även grillning till bakismat, i det fina vädret... riktigt skönt att kunna sitta ute hela dagen! Minns inte när man sist kunde göra det! Söndag, jobb på Lush. så de är väl så här min helg sett ut! riktigt trevlig!=)

See ya fuckers =)


Last Day At Work!

Hejsan Hoppsan =)


Da sitter man har igen, pa jobb for sista gangen. Ska blir skont, men kommer samtidigt att sakna det valdigt mycket. Nu har solen antigen kommit tillbaka, kommer verkligen att sakna den! =(  Synd att man inte hunnit bli sa brun, har ju mest jobbat under de basta soltimmarna, och den veckan da jag inte jobbade under soltimmarna, da ar det varit kasst  vader. Men det ar la smallar man far lara sig att ta antar jag =) hehe! Johanna ar iaf pepparkaka, de gillar vi inte!


image5

Bakom traden bor vi =)

Som sagt sa sitter vi pa jobbet nu, jobbar tillsammans idag, mycket trevligare an vanligt. De ar bara vi tva och Marta, sa de ar gansa lugnt. Annars brukar har for tusan vara over 11 pers. Vilket ar ganska rorigt. Allt blir liksom som en enda soppa. Fattar inte hur dem pallar jobba sa manga pa sa liten yta typ 13km². For mig ganska liten yta pa minst 11personer. Anyway!

Just nu sitter iallafall vi har pa Glorieta de la Fontanilla, och gor nada! Jag bloggar och laser mail, Johanna kollar runt och msnar =) hehe! Standard nar man ar online. ¡Vale! Ikvall blir det party =) vilket vi gillar valdigt mycket!
Maste ju festa nu nar det ar sista dagen pa var resa.

image7

Dreamer´s ar ett av stallena vi ska besoka i kvall,
nar vi ska gora Puerto Banús osakert =)
¡Me gusta mucho!














Vill verkligen inte aka hem till det kalla Sverige. Jag och Johanna ha bestamt oss for att aka hit igen efter studenten. Har fatt en del nya vanner och riktigt bra erbjudande pa lagenheter att hyra =) Vi gillar det GALET mycket! Tror det blir att soka in pa Escuela Oficial de Idomas, har i Marbella =) Blir nog till att plugga arbiska och spanska =) Maste ju lara kanna vara "pojkvanner" lite mer.. HAHAHAHA!!!!!

image6
Glorieta de la Fontanilla - Har jobbar jag om dagarna =)

Kom nyss in ett svenskt par, skont med lite svensktalande folk =) dem va tom fran den basta delen av Sverige =) hehe Skane! Ellerhur Johanna !?   "Eee du ossee fran Svarjjeee" =) hahha! gjutet!!!
Nej vad tusan ska man gora! =) hander verkligen ingenting, och nu borjar magen kurra dessutom..hahah!
Nej nu far jag vara lite social med Johanna, hon har trakigt, hon pallar inte skriva blogg, den late saken! hee!!



¡Nos vemos amigos!
Besitos <3 Nathalie

Hejhej =)

Da sitter man har pa jobb igen, galet trott och lite sma krasslig. Ont i huvet och halsen =( men de ska nog ga fint anda! Men hoppas innerligt att de 4 timmarna gar snabbt ida, for ja vill bara sova! Nu tankte jag skriva lite och beratta om min fodelsedag =)



I onsdags som ni sakert vet var det min fodelsedag, den firades valdigt fint tsm med mina reskompisar har i Marbella=) Efter jobb mottes jag i dorren av Johanna, Pepa & Milou med sang och tarta, Ni ar for sota! Efter att ha tryckt i oss nastan en hel tarta blev de krig i badrummet =) haha! Vart resterna av tartan tog vagen, ar fortfarande hemligstamplat. right?! Just det, jag fick aven ett kort utav Pepa och Johanna, dar det stod "kvallens uppdrag". Ganska sjuka saker men men...=) (kommer lista sen)

Efter jobb och tarta besamde jag och Milou oss for att aka och shoppa pa Cañada. va langesen jag sag ett sa stort shoppingcenter! vi gick dar i 4 timmar, och da hade vi anda inte gatt igenom hela. hehe! fan bud pa att ta en svang  dit igen innna vi aker hem=) Efter att ha shoppat tog vi bussen till Marbella centro, och gick och motte Pepa & Johanna i gamla stan, pa Plaza de los naranjos. Sen blev det till att ragga resturang i regnet. Vilket gick ganska snabbt. Hittade en mycket liten och mysig resturang i en utav granden. och dar fick det bli =)
Blev mycket god mat, paella och flaskfilé, och aven godasaker och sang utav personalen, till min ara =) hehe!

Sen var det dags for oss att bege oss hemmat. Duschade, sminkade och snyggade till oss for fest =) gick ner till Bierhaus, till Christian dar vi forkrokade lite medans vi invantade tiden och taxin. Blev vodka och ol =) hehehª standard. Men vi gillar det,....ellerhur?!

Efter en tur med taxin blev vi avslappta i Puerto Banús, dar kvallens bravader borjade =) vi blev inkastade pa Mambo, ganska trevligt stalle men inte tillrackligt for oss. Sa vi drog vidare efter nagra drinkar. hamndade tillsltut pa var favorit, Guniess =) dar traffade vi hisskillen (var granne) och hans kompis Adir =) blev mycket gratis dricka, eftersom det va min fodelsedag, spanjorerna ar ganska generosa nar det val galler.hehe! Sager bara gradde, tequila, champagna och snygga svensktalande bartentrar och PEPA =) heheh! galet galet! <3 Men som sagt vi gillar det.

Nar stallet stangde sa drog vi hem till var lagenhet, med vara vanner =) blev mycket snack och flummande... sen somnade vi efter ett par timmar. Men ja vaknade igen efter 2 timmar pigg som en larka =) Men ja va dock valdigt ensam om detta... hehe Nar Pepa vaknade, sa blev det vitloksbrod i massor. jag lovar det stank i hela lagenheten, anda vaknade inte vara vanner. dem som verkligen som om dem vore doda =) hehe!

Nar vi val fatt liv i folket, blev det frulle pa fiket mittemot och sen ett dopp i poolen =) sjukt jakla kallt, men de var valdigt uppiggande....! Sen bjod Yoyo och Adir oss pa typ marocansk middag som dem sa gulligt tillagade i vart lilla kok. Det bev mycket gott. kvallen fordrev vi genom att spela kort och kolla film och kranga pizza. mycket mys <3


Och nu sitter jag har. har snart gatt en timme, och har jag redan besokt alla sidor jag kan komma pa. sa nu ska jag nog ga och fixa mig en kopp kaffe. sa man vaknar till liv =)sen far vi hoppas att de kommer lite folk hit,sa de blir lite att gora. I eftermiddag ska jag och Johanna till frisoren och nagelbyggarn, far se om dem kan snygga till oss lite =) hehe! sen far vi se vad som hander. kanske lblir de en svang till Puerto Banús ikvall, det ar ju trots allt fredag! hahah! far se om vi pallar.
Nej nu far jag kila.. ha de bra ses dar hemma mandag =)

Puss pa er alla! <3
Nathalie

Birthday - Jobb, Shopping & Fest =)

Hejsan hejsan =)

Jag vet att jag varit lite slarvig pa senaste tiden med att skriva har, men jag har haft fullt upp, bade med jobb och att hitta pa hyss. Ellerhur P & J? hehe! =) ni ar for sota!
Just nu sitter jag pa jobb, ganska lugnt nu, om man jamfor med foregaende formiddagar. forstar om Johanna varit trott nar hon kommit fran jobb. Hehe!
Idag vacktes jag utav ett sms av min kara mamma, som ville gratta mig pa fodelsedagen! Kanns knas att inte vara hemma och fira den med er och mina narmaste vanner! men vi fixar en fest nar ja kommer hem =) Right?!

Efter jobb ska vi kaka lunch, sen ska jag och Milou nog aka till Marbellas stora shoppingcenter, Cañada!  MEdans Johana och Pepa jobbar. Sen ikvall blir det en mysig utekvall, med restaurangmat och party i Puerto Banús. Kommer nog blir riktigt nice! Johanna och jag hoppas pa en repris by P-Pepa =) heheeh! du ar for soot gumman!

Nu far jag nog forsoka gora nagon nytta, hur svart de an kan blir....finns typ nada att gora ida! Kan vara for att vadret ar kasst, regnar och blaser, vilket det gjort nu i tre dagar. Lite surt eftersom de ar var sista vecka.  Far hoppas pa sol nu dem sista dagarna, sa man kan jobba lite extra pa solbrannan. sa de verkligen syns att man varit utanfor Sveriges granser. =)

Evelina gumman! du anar inte hur glad jag blev nar du ringde igar! Du va forst att gratta mig i ar igen! =) tror du tagit rekord pa de! Alskar dej galet mycket! Nu ar det bara 5 dagar kvar tills jag kommer hem, har mycket kul att beratta... Far ta en riktig myskvall bara du och jag! <3

Cornelia Babe, jag hoppas verkligen att det gar bra for dej pa fredag! Haller tummarna! <3 Love you!

Figge....ledsen for de med Arsenal igar.... de gar battre nasta gang..=) hehe! *kramar om* Ses snart..
Saknar dej! <3

Puss pa er alla dar hemma!
Hasta Luego!

Nathalie <3

Viernes en la Marbella =)

Hejsan hoppsan!

Da var det dags igen att skriva narga rader, kanner mig lite tjatig men det maste goras =) hehe!
Nu har vi nyss varit och gatt var dagliga kvallsrunda langst strandpromenaden, vilken vi avsultade med en kycklingkebab och lask=) smakade skumt, men gott =) hehe

Igar blev det lite party i var enormt stadade lagenhet =) hehe! Vi fick ju for oss att viskulle tvatta med under kvallen, vilket inte blev sa lyckat! Sa var nya van Jonatan fick rycka in! hehe! Tvatten blev varken ren eller blot, men den startade iaf =) haha galen kvall!

Vi borjade kvallen iaf som vanligt pa Bierhaus! hos Christian och hans goda homemade ol! =) sen fick jag och Johanna for oss att vi skulle ut a shaka och vi och jonatan gick...... valdigt lang.....

kommer mer i morrnn

Puss

RSS 2.0